policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
15/08/2023 u 16:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mladić uhapšen zbog pokušaja ubistva u Kotoru

Pronađeno je i oduzeto i oružje, saopšteno je iz UP

Policija u Kotoru obaviještena je sinoć oko 21.10 časova da je u mjestu Glavati došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da ima povrijeđenih lica, saopšteno je iz Uprave policije.

- Odmah po obavještenju, policija je sizašla na lice mjesta gdje su zatekli lice P.S. (48) u svojoj porodičnoj kući sa vidnim povredama u predjelu noge i stomaka, nakon čega je od strane HMP Kotor transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor. Ubrzo nakon samog događaja pripadnici kotorske policije došli su do sumnje da je izvršilac ovog djela P.T. (19), locirali ga i lišili slobode - kazali su iz UP.

Dodaju da je pronađeno i oduzeto i oružje - pištolj M70 kalibra 9 mm za koji se sumnja da je bio predmet izvršenja krivičnog djela, kao i 13 komada municije istog kalibra.

- Za navedeno oružje pronađen je i oružni list na ime M.T., čiji je rok važenja istekao. Policijski službenici su u saradnji sa dežurnim tužiocem Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršili uviđaj na licu mjesta, te je tužilac kvalifikovao krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - zaključili su iz UP. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 18:07