/ FOTO ILUSTRACIJA UP TVITER
29/07/2022 u 13:37 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Šćekić: Zelenašenjem uzeo 450.000 eura

On je, kako se sumnja, na ovaj način pribavio materijalnu korist u iznosu od oko 450.000 eura, čime su nastupile teške posledice po oštećenog i njegovu porodicu

Hercegnovska policija uhapsila je sugrađanina koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo zelenašenje, saznaje nezvanično portal Dan. Kako saznajemo, radi se o Milovanu Šćekiću.

Njemu je odreženo tužilačko zadržavanje. A prethodno je je privden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu Herceg Novi.

-  Pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi su sprovedenom kriminalističkom obradom došli do sumnje da je M.Š. od 2014. godine do maja 2022. godine oštećenom licu iz Herceg Novog davao novac na zajam, ugovarajući za sebe nesrazmjernu imovinsku korist, tj. mjesečnu kamatu u iznosu od 15 do 20 odsto. On je, kako se sumnja, na ovaj način pribavio materijalnu korist u iznosu od oko 450.000 eura, čime su nastupile teške posledice po oštećenog i njegovu porodicu, koji su bili prinuđeni da prodaju nepokretnosti velike materijalne vrijednosti, a zatim novac od prodaje predaju M.Š. na ime vraćanja duga i kamata- saopšteno je iz Uprave policije,čime su potvrđena naša saznanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 06:14