Расвијетљена крађа (илустрација) / - Гугл
06/01/2024 u 13:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Uhapšen zbog aktiviranja eksplozivne naprave u dvorištu

Sumnja se da je E.G., 2. oktobra 2023. godine, došao u mjesto Donja Cijevna i aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće oštećenog, kojom prilikom je nastupila materijalna šteta na kući, dva vozila i jednom četvorotočkašu, navode iz policije

Policija je uhapsila E.G. (25) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, a na štetu Z.K. (39).

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući proaktivne istražne mjere i radnje, rasvijetlili aktiviranje eksplozivne naprave u dvorištu kuće, te identifikovali i lišili slobode osumnjičenog.

- Sumnja se da je E.G., 2. oktobra 2023. godine, došao u mjesto Donja Cijevna i aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće oštećenog, i tom prilikom je nastupila materijalna šteta na kući, dva vozila i jednom četvorotočkašu - navodi se u saopštenju uprave policije.

U prisustvu vještaka za požare, eksplozije i havarije, izvršen je uviđaj kada je u dvorištu pronađena i jedna neaktivirana ručna bomba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:37