Dritan Abazović / Foto: SASA MATIC
22/11/2022 u 15:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović čestitao Dan opštine Budva: Pred vama je vrijeme političke stabilizacije

Uz reforme i snažnu socijalnu politiku, uvjereni smo da će građani Budve osjetiti poboljšanje životnog standarda, poručio je on

Predsjednik Vlade Crne Gorr Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Budva predsjedniku Milu Božoviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću, odbornicima i građanima Budve.

- Nakon ranijeg turbulentnog perioda, vjerujemo da je pred Budvom vrijeme političke stabilizacije i istovremenog privrednog napretka. Transparentnost, racionalnost i odgovornost, te čuvanje prostora kao jednog od najznačajnijih segmenata u budućem razvoju grada, dodatno obogaćivanje sadržaja turističke ponude, osvježavanje sveukupnih kapaciteta, Budvu će dodatno učvrstiti u statusu turističke metropole. Bolja infrastrukturna povezanost, poput bulevara koji će Budvu povezivati sa Tivtom, te izgradnja Jadransko - jonskog koridora, prioriteti su države koja želi poboljšati uslove života svojih građana, ali i ponudu tokom turističke sezone. Uz reforme i snažnu socijalnu politiku ove vlade koja dotiče sve uzraste stanovništva, uvjereni smo da će građani Budve osjetiti poboljšanje životnog standarda i da će u vremenu krize izboriti sa brojnim izazovima. Još jednom vam najsrdačnije čestitam Dan opštine, sa željom da savjesnim i nesebičnim upravljanjem doprineste daljem razvoju grada, čuvajući njegov ekološki potencijal kao dobru osnovu i zdrav resurs za napredne projekte čiji će nosioci biti generacije koje tek dolaze- poručio je Abazović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:09