Filip Adžić
15/12/2023 u 21:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Adžić: Manipulacija Spajića pala u vodu, Crna Gora nije na sivoj listi

Pokušaj da se prepadnu građani i obezbijedi alibi za sva neispunjena obećanja nove vlade koja su već sad izvjesna, vrlo brzo je razbijen, naveo je potpredsjednik GP URA

Kao što sam i najavio u Skupštini, Crna Gora neća završiti na sivoj listi MONEYVAL-a, saopštio je Filip Adžić, potpredsjednik GP URA.

- Pokušaj da se prepadnu građani i obezbijedi alibi za sva neispunjena obećanja nove vlade koja su već sad izvjesna, vrlo brzo je razbijen. Izvještaj se odnosio na period od 2017. do 2022. godine i zahvaljujući intenzivnim aktivnostima našeg tima koji je ugostio evaluatore u maju ove godine kao i delegaciji koja je boravila u Strazburu u septembru izdejstvovan je pozitivan ishod za Crnu Goru, naveo je Adžić na Fejsbuku.

Crna Gora izbjegla sivu listu MONEYVAL-a

Zahvalio je svima koji su naročito poslednjih godinu intenzivno radili i dali svoj doprinos u veoma zahtjevnom poslu ispunjavanja svih preporuka partnera.

- Naročito zahvaljujem pomoćniku direktora Sektora za finansijsko – obavještajne poslove Uprave policije Aleksandaru Radoviću, zaključio je Adžić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 22:45