Демократе Црна Гора / - ФОТО: Демократе
14/03/2022 u 16:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Коалиција за 21 милион неће одустати од прекрајања изборне воље

Нема сједнице због пет литара горива и пет еура које нуди Ура по једном домаћинству и тачка, казали су из Демократа

Нисмо дуго чекали да националистички покрет УРА и негатор црногорске нације Јоковић, наставе са подметањима на рачун Демократа, како смо и предвидјели континуитет ширења лажних инфрмација доноси нам ново комично саопштење, казали су из Демократске Црне Горе.

- Већ смо им рекли, а сада понављамо, колико год пута изговорили ваше лажи оне неће постати истина, нити ће било ко насјести на овакве спинове. Не можете под лажном бригом за стандард грађана сакрити ваше стварне намјере да све побједе грађанки и грађана Црне Горе предате у руке ДПС-а - казали су из Демократа.

Не можете бринути о висини акциза, а правити коалиције са онима који су прије два мјесеца гласали против овог закона, нагласили су.

То једноставно неће проћи, ваша издаја је очигледна, а издаја се у Црној Гори не прашта. То што ви радите у народу се зове “бидон политика”. Народ неће бидоне из Уре и СНП-а, народ хоће веће плате, веће пензије, дјечије додатке, а не издајнике, истичу из Демократа.

- Разотркили смо ваше намјере и планове, желите да ДПС Владом отмете грађанкама и грађанима Црне Горе све што су тешком муком стекли. Желите да им одузмете и веће плате, и веће пензије, и старачке накнаде, и бесплатне уџбенике, и дјечије додатке. Желите да нас вратите у период прије 30-ог августа, када смо, такође на улици, мирно, одважно и пркосно тражили правду за све. Желите да нас вратите у вријеме када нам је пријећено да ће нам након избора бити тијесно у Црној Гори - казали су.

Планирате да подметнете причу о акцизама која може да донесе 5,6 еура мјесечно, а са друге стране да свакој грађанки и грађанину Црне Горе, смањењем плата и пензија, укидањем дјечијих додатака, накнада мајкама, бесплатних уџбеника, нанесете штету од 100 до 300 еура на мјесечном нову, додају из Демократа.

Коалиција за 21 милион, како су казали, неће одустати од свог болесног наума да прекроји изборну вољу и да заузму што већи број фотеља у ДПС Влади.

- Националистички покрет УРА и Дритан Абазовић данима позивају Мандића преко медија да повуче неке потезе, а ми их питамо зашто то не ураде једноставно телефоном? Зашто једноставно не комуницирају са оним који их је водио у Београд код Вучића на консултације, са оним са којим су писали штетне  тужилачке законе, са оним коме је нудио четири министарска мјеста и мјеста по дубини у ДПС Влади, са оним са који је за њих Сорбона и прихватљив партнер, са онима који су га одвели код Патријарха Порфирија…? Јасно је, ово је све игра за јавност, док они спроводе своје мрачне планове - казали су.

Још једном поручујемо партији чији лидер већ два мјесеца не долази на сједнице Владе за које га грађанке и грађани плаћају, да престану са замајавањем црногорске јавности и да се ману подметачина и манипулација, јер њихове лажи више немају никакву шансу, навели су.

Нема сједнице због пет литара горива и пет еура које нуди Ура по једном домаћинству и тачка, закључили су.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:17