demokrate ilustracija / - DEMOKRATE ILUSTRACIJA
04/10/2023 u 16:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate: Ne čudi nas što se "Skaj partija" oglašava o popisu

Nij namjera DPS-a da prebroji Crnogorce i Srbe i izrazi stvarne demografske karakteristike Crne Gore, već da prebroji kriminalce sa kojima su skupljali glasove, jurili glasače i kreirali izborne kampanje, navode iz Demokrata

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na saopštenje Demokratske partije socijalista u kojem se navodi da je na poslednjem popisu Boris Bogdanović vršio pritisak na Monstat. Navode da ih ne čudi što se  "Skaj partija" oglašava po pitanju popisa, jer je, kako kažu "na ovom, za njih, očigledno spremna potpuno inovativna kolona u popisnom listiću, a tiče se njihovog karaktera - Kavčani ili Skaj-evci."

- Ovim saopštenjem, DPS je jasno stavio do znanja svim građanima Crne Gore da, u saradnji sa svojim partnerima, sa kojima dijele uhapšene predsjednike Opština, narko dilere i sa kojima organizuju lažne TV duele, žele da aktivno učestvuju u kampanji za popis i pokušaju da sakriju stvarnu istinu o građanskoj Crnoj Gori i ponovo otvore pukotine među građanima na osnovu nacionalnih i vjerskih identiteta - navode iz Demokrata.

Navode da nije namjera DPS-a da prebroji Crnogorce i Srbe i izrazi stvarne demografske karakteristike Crne Gore, već da prebroji kriminalce sa kojima su skupljali glasove, jurili glasače i kreirali izborne kampanje.

- Nije namjera DPS-a da naslika stvarnu demografsku sliku kroz pošten popis i slobodno izjašnjavanje, već stvaranje klime za kopanje tunela od stanova kriminalnih klanova do tužilačkih i sudskih institucija. Tako da ako neko do sada nije znao, ovaj tunel ne vodi samo do depoa Višeg suda, već pravo do DPS-a - dodaju iz Demokrata.

Navode i da nije namjera DPS-a prikupljanje statističkih podataka, već omogućavanje njihovim vođama kriminalnih klanova da neometano prijete sušenjem ljudskog mesa na Njegušima, da slavodobitno i ponosno pjevaju pjesme “da zna bula kakva je slanina, ne bi ljubila Turčina”, da i dalje stvaraju ambijent za odstrel glavnih i odgovornih urednika slobodnih medija, policijskih funkcionera, da podijele još koji stan, da ožive kovertu, prvi milion i da nekoliko puta umnože 14 miliona koliko je zaradio sin glave hobotnice u samo jednoj godini. No, svaka zavjesa jednom padne i oni koji pažljivo posmatraju prepoznaju istinu skrivenu iza nje."

- I na kraju, ne napada DPS Bogdanovića zbog popisa smiješnim izmišljotinama namijenjenim djeci iz dvorišta osnovnih škola, DPS napada Bogdanovića zato što su Demokrate osujetile plan Mila Đukanovića i Kavačkog klana da se kroz spletke i osmišljene taktike, uključujući i manipulacije sa poslanicima, ponovno uspostave institucionalni uticaj i vrate na vlast - dodaju u saopštenju.

Poručuju DPS-u da je možda vrijeme da preispitaju svoje metode i nacionalističke saveznike.

- Mi smo uvijek budni i vaše taktike neće proći neprimijećeno. Naša posvećenost Crnoj Gori je nepokolebljiva i nećemo dozvoliti da bilo ko kompromituje državu, građane i njene insitucije, a pogotovu ne vođe kriminalnih klanova - zaključuju u saopštenju.

DPS: Na posljednjem popisu Bogdanović vršio pritisak na Monstat, sada zauzet uhljebljivanjem Bečića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:07