Анђела Милић / Фото: Архива
14/05/2021 u 14:42 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Неискусну докторицу поставили на мјесто директора Дома здравља

Из опозиционе партије тврде да је Анђела Милић учествовала у преизборним спотовима

Из ДПС-а Будва тврде да је Министарство здравља на мјесто директора Дома здравља поставила Анђелу Милић која је, како тврде, неискусна.

- Оно са чим прелазите све границе доброг укуса, ако их уопште више и имате, је ваша тврдња да су одборници ДПС-а из прошлог сазива гласали против изградње Педијатријске службе. Желите да убиједите Будване, да сте баш ви ти који више водите рачуна о ђеци, него љекари Дома здравља?- наводи се у саопштењу ДПС-а.

Према њиховим ријечима, Буџетом из 2019. године Општина је опредијелила 20.000 еура за Дом здравља.

- Ваша тадашња одборница, сада директорица искористила је то у предизборном споту и себе рекламирала као заслужну. Јасно је свима да је од самог почетка циљ било скупљање политичких поена. Истина је и то да је госпођа Бечић-Милић била позивана неколико пута да ради у Цовид амбуланти, што је она упорно одбијала, позивајући се да за тако нешто не постоји одлука Министарства и да је закон на то не обавезује. И, спокојно је отишла на боловање. И то је истина око Цовид амбуланте. Сада сте у посједу све документације, па објавите то грађанима Будве. И на крају, зар заиста очекујете да будемо одушевљени што сте поставили неискусну докторицу на мјесто директора? То што кажете да је храбра, из добре породице, гђе то пише у условима конкурса за директорицу? Или је кандидује то што је одбила да ради у Цовид амбуланти, што је чињеница коју знају сви Будвани? Да је можда не препоручује то што је себе рекламирала у политичком споту, хвалећи се нечим што је резултат улагања свих грађана Будве? Хумано баш. Полажу ли још љекари ону Хипократову заклетву? - наводи се у саопштењу ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 20:26