/ - фото ДПС
15/11/2021 u 11:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Колашин: Нови Општински одбор са циљем да Колашин остане црногорски и антифашистички

Александар Богдановић је саопштио да актуелна власт спроводи неодговорну политику

Јучерашњом 9. Општинском изборном конференцијом ДПС у Колашину, на којој је изабран нови сазив Општинског одбора, настављен је тренд кадровског јачања партије.

- Грађанима и делегатима је послата порука да реформски пут ДПС нема алтернативу и да представља једини могући пут изборне побједе на локалним изборима који би у нашем граду требало да се одрже на прољеће сљедеће године- наводе у саопштењу.

Присутне је поздравио генерални секретар Александар Богдановић који је саопштио да актуелна власт спроводи неодговорну политику, и да у националном смислу показује политичку издају.

- Власт у медијском смислу показује једнообразни јавни наступ којим се руше све степенице цивилизоване комуникације. У културном смислу, то је тај наказни спој примитивизма и вјерског фанатизма који штети свима, и политичким партијама и грађанима. Зато морамо урадити све да скратимо вријеме трајања овој накарадној влади која вријеђа интелигенцију сваког здраворазумног човјека- поручио је Богдановић.

Чланица Предсједништва и посланица наше партије Александра Вуковић, у свом обраћању је истакла да су данас у Црној Гори стријељани грађанско друштво, секуларност, економска стабилност и безбједност.

- Премијер Кривокапић изиграва Тантала, а хтио је да буде Прометеј. Са митских висина пао је на лаже и паралаже обећаног свијета који се из Америке привиђа министру Джорџу Маршалу, у твитер заједници познатом као Мики. Министар Спајић је најпопуларнији апостол Кривокапићеве владе, јер је за мање од годину докторирао на популизму и блефирању. Црногорско друштво изгледа као цртани филм, док је ствар много озбиљнија, ми живимо у тоталитарном систему, ђе влада тиранија узалудности, диктатура површности, незнавености и злурадости- рекла је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:19