Сергеј Секуловић
21/06/2021 u 18:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Секуловић да поднесе оставку, да се релаксира функције коју није способан да обавља

Државни тужилац Вукас Радоњић је на сједници Одбора за безбједност и одбрану Скупштине Црне Горе казао да нема сумње да је Кандић управљао возилом 2. маја у саобраћајној незгоди у Подгорици

Демократска партија социјалиста (ДПС) позвала је министра унутрашњих послова Сергеја Секуловића да поднесе оставку.

У тој партији су подсјетили на случај замјеника генералног секратара Николе Кандића који је почетком маја учествовао у саобраћајној незгоди службеним аутомобилом. У незгоди су повријеђене двије особе, а још се утврђује да ли је Кандић одговоран за удес.

Државни тужилац Вукас Радоњић је на сједници Одбора за безбједност и одбрану Скупштине Црне Горе казао да нема сумње да је Кандић управљао возилом 2. маја у саобраћајној незгоди у Подгорици.

- Нема сумње, сви су свједоци у исказима тужилаштву на истовјетан начин описали то лице – рекао је Радоњић, представник Основног државног тужилаштва.

image

Фото: Твит ДПС

Такође, у ДПС-у су подсјетили и на услове рада полицијских службеника, напомињући да још обављају дужности без службених аутомобила и горива. Због тога сматрају да Секуловић мора поднијети оставку.

- Позивамо министра Секуловића да чином оставке релаксира себе функције коју очигледно није способан да обавља, и које свакако није достојан - поручују у ДПС-у.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:53