Савјет младих ДПС-а / - фото: лого ДПС-а
08/05/2022 u 13:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Жабљак: Прелетач jе увиjек и само – прелетач

Готово да нема нико са списка ДИ чиjа ужа и шира родбина ниjе у ДПС власти

Самопрокламована Дурмиторска инициjатива (ДИ) ниjе никакав локални покрет, него, као што Дурмиторци знаjу, експозитура неуспjеле, штеточинске владе коjа jе пала у парламенту, поручуjу из Општинског одбора ДПС Жабљак.

- Колико су политички незнавени из ДИ показуjу тиме што су изабрали да буду марионете Милоjка Спаjића и Jакова Милатовића, људи коjи су оjадили Црну Гору и коjи ће за ту своjу "експертизу" без сумње одговарати - истичу из ДПС-а.

Како наводе, у посрнућу ДИ – а мора им се признати "шампионски" статус у томе да су посрнули и приjе него су закорачили у политички живот – свакако ће припомоћи и њихови ментори из Београда, преко своjих пиона из Подгорице.

- Гротескно звучи теза ДИ како се до сада ниjе водило рачуна о Дурмиторцима?! Да jе то тачно онда би могло бити само предмет самокритике, никако критике. Jер, већински, су у ДИ прелетачи, досадашњи подржаваоци ДПС и сваке досадашње власти у Жабљаку. Међу њима има и одборника садашњег сазива општинске скупштине. Готово да нема нико са списка ДИ чиjа ужа и шира родбина ниjе у ДПС власти. То важи и за предсjедника ДИ, коjи jе, заjедно са породицом не годинама, већ децениjама важио за веома блиског врху ДПС на државном нивоу - казали су из ДПС-а.

Додају да је једно, међутим тачно, од свега што су саопштили из ДИ: неће правити коалициjе са ДПС, ни приjе, ни након избора.

- Неће, jер им не може бити. Жеља ће их бити да се више користе од ДПС. Jер, прелетач jе увиjек и само прелетач и ту помоћи нема - закључили су из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:17