Ибрахимовић  / -Фото: Дан
03/12/2021 u 10:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Петњичане чекају бољи дани

Предсједник Бошњачке странке позвао Петњичане да у недјељу на изборима гласају за њих

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић поручио је Петњичанима да у недјељу на изборима гласају за њих јер ће, како тврди, Петњицу учинити бољим мјестом за достојанствен и квалитетан живот.

- Позивам да сви, без изузетка, изађете на изборе и да јединим исправним избором подржите нашу реалну, а ја тврдим и најбољу политичку понуду- додао је он. 

Поручио је да проблеме у Петњици ова странка неће ријешити чаробним штапићем.

- Кко то популистички и неодрживо ради један дио наше политичке конкуренције нити само празним обећањима о бољем животу, како то ради други дио наше политичке конкуренције. Ми ћемо, ако Бог да, када уз вашу подршку будемо срж будуће власти, реалним, квалитетним и одрживим пројектима у области пољопривреде, туризма и инфраструктуре створити реалне и одрживе претпоставке за бољи и квалитетнији живот у Петњици и Бихору. Имамо за то поштене, образоване и посвећене људе који су спремни да реализују амбициозан, али реалан програм Бошњачке странке, а имамо и подршку наше дијаспоре којој покушавају да сасјеку везу са Петњицом, Бихором и Црном Гором, а у којој, у то сам се увјерио и као конзул у Њемачкој и кроз низ посјета и контаката са нашом дијаспором овђе, у нашој домовини Црној Гори и у Луксембургу, Швајцарској, Босни и Херцеговини, Словенији и другим државама, имамо много квалитетних, образованих и угледних људи – привредника, научника, банкара, љекара и сл. чија ће нам помоћ бити веома важна и неопходна и који нам уливају оптимизам да уз наше стварање претпоставки и њихова одржива улагања Петњицу, Петњичанке и Петњичане чекају бољи дани. Ми вам обећавамо да ћемо преузети еманет носити онако како су своје еманете носили наши преци, а да ћете ви добити локалну управу која ће радити у вашем интересу- закључио је Ибрахимовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 06:38