/ Cfoto: lazar ružić
16/11/2022 u 20:18 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Ima nas": Strah u redovima DF-a očigledan, mirno odgovoriti na rušenje ustavnog poretka

Pobijediće Crna Gora i njeni građani i ovu destrukciju - civilizovano i dostojanstveno kako nam i priliči, navode u saopštenju

Iz pokreta "Ima nas" reagovali su na izjavu poslanike DF-a Jovana Vučurovića i Milana Kneževića.

Kako su naveli, "reakcije poslanika Demokratskog fronta, u kojem se priželjkuju incidenti i destabilizacija Crne Gore, pokazatelj je kakav strah vlada zbog masovnosti Pokreta “Ima nas” koji će i sjutra na miran i dostojanstven način pokazati da građani ne pristaju na rušenje ustavnog poretka i uništenje institucija Crne Gore".

- Građani Crne Gore nema potrebe da strahuju - kao i uvijek mirno, masovno i dostajanstveno izrazićemo svoj protest protiv namjere destabilizacije zemlje koju personifikuje proruski DF. Za razliku od njih, članovi Pokreta “Ima nas” su institucije države Crne Gore stvarali i danas ih na ovaj način brane a oni su ti koji ih permanentno pokušavaju uništiti - nekada pokušajima upada u Skupštinu a danas iz same Skupštine neustavnim i nezakonitom djelovanjem. Ipak - razloga za nervozu nema. Pobijediće Crna Gora i njeni građani i ovu destrukciju - civilizovano i dostojanstveno kako nam i priliči- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:46