Борис Калуђеровић / - фото: СДП
15/02/2022 u 14:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Калуђеровић Хутеру: Цетињем ће се управљати са Цетиња

Ми смо се борили за промjене, за стручну и кредибилну градску управу а не за партиjске воjнике и поносни смо што jе на нашоj листи 16 нестраначких кандидата, казао је Калуђеровић

Господину Хутеру се у СДП и Либералима привиђаjу Jоаникиjеви партнери а никада риjеч ниjе рекао о томе како jе ДПС хранио и бранио СПЦ и учинио jе снажниjом од државе, казао је предсједник ОО СДП Цетиње Борис Калуђеровић.

- Чудо jе да господин Хутер ниjе видио однос његове партиjе према ЦПЦ а да данас нама коjи jе подржавамо 30 година лиjепи етикете издаjника. Jуче jе ДПС-ова и великосрпска политика доживjела фиjаско на Цетињу од стране нас и либерала коjе су заjедно прогањали. А што ћемо са 38 милиона дуга, одсељавањем, умирањем Цетиња? Jесу ли и за то криви СДП и Либерали? Jесу ли криви за ваше неистине о фабрикама и новим радним мjестима, о измишљеним проjектима? - пита Калуђеровић.

- А прича о функциjама jе прича о вама. Цетињски СДП jе 12 година опозициjа, а Ви и ваше колеге на функциjама - поручио је Калуђеровић.

Како је казао и постизборни преговори су показали да ДПС само занимаjу функциjе и ништа друго.

- Ни риjеч о концепту и програму коjи jе био суштина наше кампање. Ми смо се борили за промjене, за стручну и кредибилну градску управу а не за партиjске воjнике и поносни смо што jе на нашоj листи 16 нестраначких кандидата. Знамо да нас не разумиjете! И на краjу, колико год било болно за све вас, jер сте навикли другачиjе, Цетињем ће се управљати са Цетиња! - закључио је Калуђеровић.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 02:48