/ - SRDJAN BOLJEVIC
21/12/2023 u 08:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krapović: Neprimjereno prisustvo Mandića u štabu SNS-a

Poručio je da njega lično, pogotovo kao poslanika, ministra, nećemo naći u bilo kojem izbornom štabu, bilo koje partije van Crne Gore

Komentarišući prisustvo predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića u izbornoj noći u štabu SNS u Srbiji, ministar odbrane Dragan Krapović je kazao da to nije bilo primjereno.

On je u emisiji “Budimo budni – Pitajte Vladu” kazao da to jeste bila svojevrsna poruka građanima Crne Gore.

- Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje. Mogu da shvatim iz njegove neke prizme stvari, da on ima određene partijske odnose sa Srpskom naprednom strankom, kao predsjednik Nove srpske demokratije, i sa Aleksandrom Vučićem, ali u svakom slučaju smatram da činjenica da je u ovom trenutku predsjednik Skupštine Crne Gore ga je trebalo ograničiti u tom smislu i nije trebao da prisustvuje presu nakon izbora u štabu SNS u Beogradu. Činjenica je da se nalazi na mjestu predsjednika Skupštine Crne Gore i mislim da to jednostavno nije bilo primjereno - istakao je Krapović, dodajući da ga ta vijest nije iznanadila.

Poručio je da njega lično, pogotovo kao poslanika, ministra, nećemo naći u bilo kojem izbornom štabu, bilo koje partije van Crne Gore.

- Isto tako mogu da kažem za sve one koji pripadaju Demokratskoj Crnoj Gori da je isti slučaj - poručio je Krapović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:06