Medojević / Foto: LAZAR RUZIC
16/01/2023 u 09:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Medojević aludira na Spajića i Milatovića: Strane gazde traže novog Mila i Moma

Jedan ce ostati u istoriji zapisan kao patriota, a drugi kao izdajnik i lopov, kazao je Medojević

Posle kraha DPS - a, strane gazde u Crnoj Gori traže nove sluge, a ponuda je ista kao Milu Đukanoviću i Momiru Bulatovićo 1997. godine. tvrdi lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević. 

- Odgovor na budućnost Crne Gore treba da daju građani na izborima: izdajte sopstvenu zemlju, postanite sluge stranog interesa, odreknite se svojih korijena, tradicije i sistema vrijednosti i nastavite slobodno da pljačkate svoju zemlju, švercujte cigare i drogu - kazao je Medojević, aludirajući na lidere pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića i Milojka Spajića. 

Medoejvić je kazao da je izdaju zemlje i poslove sa švercom Đukanović prihvatio, a Bulatović odbio.

- Jedan će ostati u istoriji zapisan kao patriota, a drugi kao izdajnik i lopov. O toj “pogodbi sa đavolom” već je svjedočio bivši Ambasador SAD Vilijem Montgomeri - tvrdi Medojević. 

On navodi da je sada sve u rukama građana i da će oni odlučiti da li žele slobodu, demokratiju, suverenost ili kriminal korupciju, siromaštvo, bijedu i služenje tuđim interesima. 

- Ponuda na poltičkom tržištu je sada jasna kao dan. Nema nikakvih dilema. Patriote i suverenisti protiv sluga, kriminalaca i švercera. Srećna Nova 1998. godina. Da je vječan kriminal, šverc i izdaja - zaključio je Medojević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 12:10