/ - FOTO: PREDSJEDNIK CRNE GORE
28/09/2023 u 12:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Očekujemo još snažniju podršku Luksemburga

Milatović je rekao da se raduje daljem jačanju prijateljskih veza i unapređenju sveukupne saradnje između Crne Gore i Luksemburga

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović kazao je da očekuje da će Luksemburg nastaviti još snažnije da podržava reformski put Crne Gore.

Milatović boravi u zvaničnoj posjeti Luksmebrgu, gdje je njega i prvu damu Milenu Milatović primio Veliki vojvoda Henri.

Iz Službe za informisanje predsjednika je saopšteno da se Milatović u razgovoru sa Velikim vojvodom zahvalio na dosadašnjoj podršci Luksemburga i kazao da očekuje da će ta zemlja nastaviti još snažnije da podržava reformski put Crne Gore.

Milatović je rekao da se raduje daljem jačanju prijateljskih veza i unapređenju sveukupne saradnje između Crne Gore i Luksemburga.

"Uvjeren sam da ćemo ovom posjetom dati značajan podsticaj tome, i kroz razmatranje zajedničkih ideja i inicijativa doprinositi daljem prosperitetu naših država i naroda”, kazao je Milatović.

On je pozvao Velikog vojvodu u zvaničnu posjetu Crnoj Gori, što je, kako se navodi u saopštenju, sa zadovoljstvom prihvaćeno.

Dodaje se da je Milatović sa Velikim vojvodom razgovorao i o dešavanjima u regionu i istakao da je Crna Gora opredijeljena da doprinosi jačanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 18:44