Milojko Spajić / - FOTO: LAZAR RUžIć
28/02/2024 u 21:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES Rožaje: Podrška Spajiću, dao je veliki doprinos na putu ka EU

Navode da se djelovi programa Evropa Sad 2 već realizuju povećenjem minimalnih penzija, što, kako kažu, ima pozitivan efekat u Rožajama

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad Rožaje podržao je premijera Milojka Spajića i poslanički klub PES-a.

Kako su poručili, Spajić u poslanički klub su dali veliki doprinos u procesu ubrzanja evropskog puta.

- Za veoma kratko vrijeme, osim značajnih uspjeha na međunarodnom planu, te zahvaljujući saradnji izvršne i zakonodavne vlasti, sada imamo funkcionalne pravosudne institucije, što će omogućiti efikasniju borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala. Nakon što je Spajiću predizbornoj kampanji predstavio reforme kojima će se unaprijediti životni standard, nije se dugo čekalo - ističe se u saopštenju Odbora PES Rožaje.

Navode da se djelovi programa Evropa Sad 2 već realizuju povećenjem minimalnih penzija, što, kako kažu, ima pozitivan efekat u Rožajama gdje živi veliki broj penzionera sa minimalcem.

- Zahvaljujući povećanju penzija socijalno najugroženijoj kategoriji, ovi građani mogu zasluženo živjeti komfornije i sigurnije. Takođe, završetak radova na ski centru Štedim ne samo da će donijeti dodatnu turističku privlačnost gradu, već će i omogućiti značajan broj novih radnih mjesta. Time će se dodatno unaprijediti ekonomska dinamika zajednice, čineći naš grad još privlačnijim mjestom za život i rad - poručuju u rožajskom PES-u.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:52