Miloš Pižurica / - FOTO: PES
22/09/2023 u 17:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pižurica: Daniloviću nije smetalo da bude ministar kod Đukanovića, a smeta mu kod Spajića

On je kazao da su tada za Danilovića glasali mnogi korumpirani kadrovi DPS-a, a dio te većine je bio i Darko Pajović

Jako je čudno da Goranu Daniloviću smeta koncept mandatara Spajića, koji isključuje DPS, a nije mu smetalo da bude ministar unutrašnjih poslova u Vladi Mila Đukanovića., saopštio je poslanika Pokreta Evropa sad Miloš Pižurica.

On je kazao da su tada za Danilovića glasali mnogi korumpirani kadrovi DPS-a, a dio te većine je bio i Darko Pajović. 

- Zato je čudno da Danilović toliko napada PES, zbog toga što uz DPS, ne prihvata ni one koji su njega lično nazivali plaćenikom, a odbijali ponude Spajića, koga nisu podržali ni za mandatara. Kao iskusni parlamentarac trebalo bi da zna da 49 poslanika nije uslov za Vladu, već za određene zakone- naveo je Pižurica.

On ističe da ako se izuzme podrška Vladi koja je dobijena kada je Danilović ulazio u Đukanovićevu Vladu, niti jedna nije imala veću podršku, pa čak ni Vlada Abazovića koju je uključujući i DPS ukupno glasalo 45 poslanika.

- Zato neka se Danilović malo uozbilji i prestane da se inati sa onima koji su prema njegovoj partiji bili izrazito korektni- zaključio je on.

Danilović: Spreman sam da budem dio vlade od 49, bez ministarskog mjesta; Rakočević: Dobro je što je PES odabrao manjine, a ne ZBCG

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. novembar 2023 09:40