Милета Радованић
06/09/2021 u 16:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радованић Демократама: Кад завршите шминкање зграде Скупштине, чекамо да извадите главу из пијеска

Да је Тужилачки савјет и у јулу био приоритетнији, од шминкања зграде Скупштине, Црна Гора би имала још значајније резултате, а до јучерашњих дешавања на Цетињу не би ни дошло, наводи он

-Да је Тужилачки савјет и у јулу био приоритетнији, од шминкања зграде Скупштине, Црна Гора би имала још значајније резултате, а до јучерашњих дешавања на Цетињу не би ни дошло. Учинићемо све да колеге из Демократа не оптерећујемо тешким темама, због којих константно забијају главу у пијесак, како би до 27. септембра пристигло што више конструктивних предлога за избор новог логотипа Скупштине, шта је од есенцијалне важности за затварање поглавља 23 и 24- поручио је данас генерални секретар УРЕ Милета Радованић одговарајући на саопштење Демократа.

Додаје: "Умјесто да се бавимо тумачењем прикривених отровних стрелица и неистинитих конструкција, које нам упућују колеге којих магично никада нема када се било шта комплексно дешава у Црној Гори, имамо паметнијег посла, како би сачували грађански мир и Устав Црне Горе". 

Радованић на крају позива колеге из парламентарне већине да у што краћем року закажу сједницу и комплетирају избор новог Тужилачког закона, како би Црна Гора, сматра он, коначно добила некомпромитоване и професионалне тужиоце, а не зависила од самовоље Миливоја Катнића и сличних партијских тужилаца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:42