за контића / - Ин4С
15/06/2022 u 16:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Грађанима јасно да Демократе не могу да прежале што и даље нису на власти

Како додају, свакога дана плачу, тужакају, измишљају и посебно нападају СНП упркос томе што они нијесу гласали ни за рушење Кривокапићеве владе, ни за смјену Алексе Бечића

Нема грађанина Црне Горе коме данас није потпуно јасно да ни након четири мјесеца, Демократе не могу да прежале што и даље нијесу на власти, поручују из Социјалистичке народне партије.

Како додају, свакога дана плачу, тужакају, измишљају и посебно нападају СНП упркос томе што они нијесу гласали ни за рушење Кривокапићеве владе, ни за смјену Алексе Бечића.

 - Ради грађана Црне Горе понављамо једну једину истину о кредиту Владимира Јоковића – постоји само један кредит који је 2008. године узео на десет година код Хyпо Алпе Адриа банке и који је у 120 рата у потпуности отплаћен до 2018. године. И никада више није узео ни један једини кредит. Наш предсједник јавно даје и овлашћење Демократама да уђу у све његове папире и документацију и поручује им да им поклања сву своју имовину уколико пронађу било какав кредит мимо овога једнога који је отплаћен - наводе у СНП-у.

Подсјећају, да Јоковић Демократама поручује и то да се обавезује да ће напустити сваку политичку функцију уколико би они доказали, а не измишљали, лажне вијести и афере о кредиту Владимира Јоковића.

 - Јоковић им обећава и да ће, иако му то најтеже пада, гласати за Демократе на свим наредним изборима ако би показали доказе за тврдње о кредиту које данима покварено пласирају у јавност. Наравно, под условом да Демократе тада буду постојале - додају они.

Како истичу, грађанима је очигледна једна ствар -  "толико су Демократе огрезле у мржњи, и према нама и према многима другима, да је то један од разлога због којег их чланство и симпатизери масовно напуштају."

 - Ово слабљење Демократа подразумијева и то да међународни партнери у њима не виде озбиљног саговорника ни за једно питање и да без најозбиљнијег унутрашњег преиспитивања за ту странку нема перспективе - наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:00