/ - Са предаје листе
09/11/2021 u 16:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Социјалдемократе и Либерална партија предале листу: Вазда досљедни Цетињу

Предсједник Социјалдемократа Цетиња и носилац листе, Дејан Милошевић, рекао је да је у слогану листе садржано све оно што је ова два политичка субјекта красило ових година

Социјалдемократе Цетиња и Либерална партија Цетиња предали су изборну листу за локалне изборе у Пријестоници под називом “СД-ЛП - ВАЗДА ДОСЉЕДНИ ЦЕТИЊУ”.

Предсједник Социјалдемократа Цетиња и носилац листе, Дејан Милошевић, рекао је да је у слогану листе садржано све оно што је ова два политичка субјекта красило ових година.

-Досљедни смо од првог дана у обећању да ћемо чувати Цетиње и Црну Гору. Досљедно ћемо се залагати да православни Црногорци имају своју аутокефалну Црногорску православну цркву са сједиштем у  Цетињском манастиру. Досљедно ћемо се борити за антифашистичко, евроатланско, еколошко Цетиње и Црну Гору. Досљедно ћемо се залагати да на одговорним позицијама буду стручни и образовани људи, да се млади запошљавају- рекао је Милошевић.

Он је истакао да су се Социјалдемократе од 2017. године досљедно залагале за другачије Цетиње. Према ријечима Милошевића, Социјалдемократе су се залагале и оствариле стабилизацију јавних финансија и другачију кадровску политику на локалном нивоу.

-Показали смо да смо људи који бирају прави пут, и показали смо да смо људи који држе обећање дато грађанима. Тада смо обећали да ће Цетиње 2021. бити боље него 2017. године, а сад вам сви ми обећавамо да ће Цетиње сваке наредне године бити много боље него претходне. Убједљива побједа државотвотних партија на овим изборима ће бити увертира у политичке промјене које нас очекују на државном нивоу и које су извјесне- рекао је Милошевић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:52