Jovana Todorović / - FOTO: DNP
12/03/2024 u 09:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Todorović: U DPS-u misle da plitkoumnim spinovima i snimcima mogu napraviti štetu Kneževiću

Nakon sto su juče doživjeli politički klasični nokaut od Milana Kneževića, u DPS-u jutros ne mogu da nađu nikoga ni da im potpiše saopštenje koje podsjeća na njihovu političku čitulju, kazala je portparolka Demokratske narodne partije Jovana Todorović.

- Bilo je uživanje juče posmatrati kako lider DNP-a "naslaže jednog po jednog", od formalnog predsjednika Danijela Živkovića do "ostalih junoša DPS-a", da s pravom sumnjamo da je sinoć Urgentni centar imao "pune ruke posla za liječenje njihovih mentalnih lomova", - kazala je Todorović.

I umjesto da izvuku pouku iz jučerašnje rasprave, kako je dodala, u "DPS-u plitkoumnim spinovima i snimcima misle da mogu napraviti štetu Milanu Kneževiću", a u stvari "sve šakama udaraju sebe u glavu".

- Ako dosad nisu shvatili, valjda im je juče bilo jasno da je Milan Knežević za njih Brus Li, i da će ih svaki put u političkom duelu "poređati kao vrane na dalekovodu" - poručila je Todorović.

Ali svakako ih nećemo zaustavljati u naumu njihovog daljeg samopovređivanja, jedino im predlažemo, da šake zamijene zidom, i zalete se kako treba glavom u zid. Da najzad počinu, i oni, ali i Crna Gora od njih, zaključuje portparolka DNP-a u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 19:03