фото: Срђан Бољевић / - фото: Срђан Бољевић
19/01/2022 u 19:05 h
Ivona Drobnjak, Ana GajevićIvona Drobnjak, Ana Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Нови протест заказан за сјутра: Грађани блокирали мост Блажа Јовановића, оптужили Абазовића и Јоковића за издају

Овај протест је најављен путем друштвених мрежа, а није познато ко иза њега стоји.

Неколико стотина грађана окупило се вечерас испред зграде Владе због најава формирања мањинске владе, и иницијативе за изгласавање повјерења Влади коју је поднијела УРА и опозиција. Они су блокирали булевар Станка Драгојевића и мост Блажа Јовановића, а оптужили су вицепремијера Дритана Абазовића и предсједника СНП-а Владимира Јоковића за издају.

Најавили су ново окупљање за сјутра у 19 сати.

Уживо:

Булевар Станка Драгојевића је затворен, а окупљени узвикују: "Издаја" и "Смијените Дритана", "Узео си паре Дритане", "Са Ловћена вила кличе Јоковићу издајниче". Постављене су ограде, а како јавља новинар "Дана" на скупу је окупљено неколико стотина људи. Грађани су блокирали мост Блажа Јовановића.

На скупу је и лидер Уједињене Горан Даниловић и посланик Владимир Добричанин, ту су посланици Демократа Момо Копривица и Владимир Мартиновић.

image

фото: Уједињена

- фото: Уједињена

 - Очигледно jе да смо били у заблуди и да када смо изгласали ТС да се ово догађа. Нажалост ћемо опет бити на улицама и корачати. Ред jе да се овом народу извине и врате на прави пут. Порука да се нећемо помjерити одавде - казао је Добричанин.

image

фото: Срђан Бољевић

- фото: Срђан Бољевић

На протесту је и предсједник Праве Марко Милачић.

- Неће стати Црна Гора, ово је кршење наших права. Позивамо народ да одбрани изборну вољу - поручено је са скупа.

image

фото: Срђан Бољевић

- фото: Срђан Бољевић

Испред Михољског збора поручено је да се спрема издаја, и да се сад руши Влада и да нико частан и паметан нико неће подржати мањинску владу.

image

фото: ДАН

- фото: ДАН

- Нико је неће подржати сем Мило Ђукановић који је уништио Црну Гору, дошли смо у ситуацију да нам он уз помоћ УРА кроји капу - навео је представник Михољског збора.

Окупљени прозивају и Владимира Јоковића за издају.

Најавили су окупљање и за сјутра у исто вријеме.

image

фото. ДАН

- фото. ДАН

Овај протест је најављен путем друштвених мрежа, а није познато ко иза њега стоји.

image

фото. ДАН

- фото. ДАН

- Сриједа 19.01. народни протест у 19 сати испред Владе. Одбрана народне воље коју је исказао 30. августа - писало је у најави која је кружила друштвеним мрежама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

15. maj 2022 09:41