- arhiva / - Никола Зиројевић
25/11/2022 u 12:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zirojević URA-i: Đe vam je 200 kg droge i čije je ovih 1200kg?

Bez obzira na teatralne nastupe, istina polako izlazi na vidjelo. A ta istina je da ste do guše u kriminalu.S obzirom da vam je politički kraj blizu, brzo ćete i pred sudove, poručio je Zirojević

Uz rizik da, nazdravlje meni, zvučim kao odlazeći premijer, računajte da sam na početku ovog tvita zavikao - ĐE JE DROGA?!, napisao je u objavi portparol SDCG- Nikola Zirojević.

- Čovjeku ste, na pravdi boga, zbog jeftinih političkih poena ukaljali ime, prezime, njemu i 28-godišnjem djetetu oduzeli godinu i nešto života. Da bi se danas ispostavilo da vam, kao u slučaju cigara, “fali” skoro 200kg droge, a za ovih 1200 se ne zna čiji su - dodao je Zirojević.

Pa evo, kako je kazao, da priupitam vas poštene - čija je ovo droga? Da li ruka pravde istražuje porijeklo, ili vrši distribuciju? Da nema u URA-i još koji poput Rada, samo zadužen za drogu?

- Bez obzira na teatralne nastupe, istina polako izlazi na vidjelo. A ta istina je da ste do guše u kriminalu.S obzirom da vam je politički kraj blizu, brzo ćete i pred sudove - poručio je Zirojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 19:14