/ Драшко Рашковић
07/05/2021 u 06:18 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Драшко Рашковић: Градска управа да буде сервис грађана

Рашковић je носилац листе „ЦРНО НА БИЈЕЛО – МОЖЕ БОКЕШКИ"

Управе морају да буду сервиси грађана, а не личних интереса. Имамо план ефикасне и транспарентне самоуправе у којој ће радити стручни и способни, саопштио је носилац листе "Црно на бијело – Може бокешки" Драшко Рашковић. Ту коалицију чине Грађански покрет УРА, Бокешки форум, Бокобран и Цивис. Рашковић сматра да су предстојећи општински избори у Херцег Новом у неку руку специфични јер су ослобођени многих тензија које прате изборе у другим градовима Црне Горе.

– Наиме, извјесно је да ДПС послије избора неће учествовати у општинској власти. Они који ипак одлуче да свој глас дају тој политичкој опцији на тај начин губе могућност да наредне четири године утичу на вршење власти у нашој општини, тако да су то у суштини протраћени гласови. Нашу коалицију чине људи различитих нација и вјероисповијести, који сматрају Херцег Нови и Боку својим домом, а Црну Гору својом кућом. Сви они дијеле визију модерне, европске и еколошке Црне Горе – казао је Рашковић.

Истакао је да грађани Херцег Новог знају да град може и мора много боље и да су великом побједом 30. августа створили шансу која се не смије пропустити.

– Смијенили смо власт и сада је вријеме да промијенимо и начин владања, јер само на тај начин та побједа ће бити потпуна. Коалиција "Црно на бијело" сматра да управе морају да буду сервиси грађана а не личних интереса и има план ефикасне и транспарентне самоуправе, у којој ће радити стручни и способни. На тај начин остварићемо своју визију модерног и економски успјешног Херцег Новог, града нових шанси и града по мјери сваког његовог становника – поручио је Рашковић.

К.М.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:09