18/02/2023 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte izjavu gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića za "Dan" šta kaže o lokaciji za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ali i šta građani Tuzi očekuju od lokalnih izbora koji su zakazani za 5. mart

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte kako su se na društvenim mrežama pojavili profili u kojima se zloupotrebljavaju nazivi škola, a u opisima su intrigantne poruke koje Ministarstvo prosvjete targetira kao vršnjačko nasilje. Bili su na otvaranju parka na Koniku, a ispratili smo i humanitarnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi NVO Srpska nit. Donosimo vijest i o zabrani gradnje stambeno, poslovnog objekta i podzemne garaže u neposrednoj blizini OŠ "Savo Pejanović", kao i koliko Vodovod potražuje eura za utrošenu vodu.

Oktrivamo i kojem direktoru gradskog preduzeća ističe mandat, te šta je to tražio školski odbor Osnovne škole "Đoko Prelević". Donosimo i informaciju i o tome kada će početi da se gradi OŠ "Vladimir Nazor", a razgovarali smo i sa stanarima zgrade na Bulevaru Veljka Vlahovića na Starom aerodromu koji su ključeve od stanova dobili, ali nijesu još uselili.

Iz Udruženja mladih sa hendikepom kazali su nam da će pružiti besplatnu pravnu pomoć osobama sa invaliditetom ukoliko ne budu u mogućnosti da zbog neprilagođenih biračkih mjesta, ostvare svoje biračko pravo.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 10:32