Eva Mendes / - INSTAGRAM
14/01/2023 u 13:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Boja kose koja će postati apsolutni hit u 2023: Evi Mendes stoji savršeno

Ova nijansa crvene dopašće se svim ženama

Glumica Eva Mendes je riješila da zagrije ove hladne dane novom, vatrenom bojom kose. Ukoliko razmišljate o crvenoj kosi – kestenjasto riđa je idealna nijansa za 2023!

Glumica je pokazala svoj novi izgled na Instagramu, objavila kontemplativni selfi u kojem gleda ka horizontu, a prirodno svjetlo blista na njenoj novofarbanoj crvenoj kosi. Boja je prelijepa: sjajna, upečatljiva, jaka – kestenjasto riđa nijansa. Hair stilisti tvrde da je ova nijansa crvene kose budući hit godine.

Za Evu Mendes koja konstantno koketira sa braon i tamnoplavim nijansama, crvena kosa je definitivno novina.

Nijanse crvene i dalje su jedan od najboljih trendova boja kose koje iz 2022. prenosimo u ovu godinu. Trend je svestran i zaista postoji nijansa za svaki ton kože, bez obzira da li želite da nosite trešnja crvenu kao Megan Thee Stallion ili bakarnu kao Lindzi Lohan. Sophie Turner je pokazala duboku bakarnu nijansu, dok su strawberry blondine već postale legenda.

Ali, kome odgovara kestenjasto riđa boja kakvu je ponijela Eva Mendes?

Nijansa koju je odabrala Eva Mendes za zimu 2023. je mješavina riđih i braon tonova. Može da varira od svijetlo crvenkasto braon do duboke, tamne boje mahagonija. Kestenjasto riđa kosa kosa obično ima crvene nijanse, ali može imati i zlatne ili medene pramenove u zavisnosti od toga koliko je nijansa svijetla ili tamna.

Kestenjasto crvena kosa je odlična u neutralisanju ružičastih tonova kod svijetle puti, ali takođe zagrijava maslinaste i tamnije tonove kože i čini ih sjajnim. Zbog toga je to jedna od najsvestranijih nijansi crvene boje kose. Možete je nositi ako ste plavuša, ali i ako je vaš ten taman.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 05:18