Dženifer Lopez / -INSTAGRAM
19/09/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dženifer Lopez snima novi album

Slavna pjevačica potpisala je ugovor sa producentskom kućom BMG koja će izdati njen novi album pod nazivom „This Is Me… Now"

Nakon što je Benu Afleku dala drugu šansu i ponovo stala na ludi kamen, Dženifer Lopez obradovala je fanove prelijepim vijestima.

Slavna pjevačica potpisala je ugovor sa producentskom kućom BMG koja će izdati njen novi album pod nazivom "This Is Me… Now".

Sreća Dženifer Lopez je neizmjerna, te sa nestrpljenjem očekuje da vidi kakva će biti reakcija publike na trinaest novih pjesama u koje je uložila trud, vrijeme i svu svoju ljubav.

"This Is Me… Now" će biti njen prvi studijski album kao solo pjevačice nakon devet godina i albuma A.K.A. koji je 2014. godine izdala producentska kuća Capitol Records.

– Oduševljeni smo zbog prilike da sarađujemo sa Dženifer i njenim timom na izdavanju prvog albuma nakon gotovo devet godina – rekao je Thomas Coesfeld, izvršni direktor BMG-a.

– Oboje smo uzbuđeni i ponosni što smo postali poslovni partneri sa Dženifer Lopez na ovom dugo očekivanom nastavku njene karijere. Jasno napisano s ljubavlju i kroz iskustvo, ‘This Is Me..Now‘ podiže i nadahnjuje. Dženi se vratila u tačku svoje karijere kada je njena poruka veća nego ikad – dodao je predsjednik BMG-a.

gloria.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 05:09