Jelena Karleuša / -INSTAGRAM
11/08/2023 u 17:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša objavila cover dugoočekivanog albuma

Pjevačica najavila početak nove ere u muzici

Jedna od najpopularnijih pjevačica sa domaće scene, Jelena Karleuša, ovog mjeseca obradovaće svoje fanove novim albumom.

Jelena već neko vrijeme najavljuje izlazak njenog 11. studijskog albuma koji će poneti simboličan naziv "Alpha". Njeni fanovi su sa nestrpljenjem očekivali pjevačicine nove projekte, a sada je čekanju došao kraj. Zvaničan izlazak albuma je najavljen za 13. avgust, a Jelena se na neko vrijeme povukla sa društvenih mreža i uklonila sve sa svog Instagram profila.

Ipak, ona je danas obradovala svoje obožavaoce zvaničnim cover art-om za albuma i najavila početak jedne nove ere u muzici.

- Predstavljam vam COVER ART moj 11. studijskog albuma "ALPHA" koji će od 13. avgusta biti dostupan na svim muzičkim platformama. Čestitam nam početak NOVE ERE - napisala je pjevačica.

Ono što je interesantno jeste da je sve fotografije za novi projekat i album radio najpoznatiji britanski fotograf Foxxatron koji je radio sa nekim od najvećih svjetskih zvijezda.

Podsjetimo, kampanja je počela 9. avgusta, kada su Beograd, Niš i Novi Sad postali "prekriveni" plakatima i digitalnim bilbordima sa siluetom žene u zelenom kostimu, pored čega je pisalo "Alpha" i datum 13. avgust.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:06