FOTO: INSTAGRAM / - FOTO: INSTAGRAM
09/07/2022 u 10:11 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karleuša šest mjeseci pokušavala da spase brak

I pored svih problema koje su imali i,kako kažu upućeni, turbulentnog odnosa, ona je davala sve od sebe da njena zajednica opstane

Jelena Karleuša šest mjeseci je pokušavala da spase svoj brak sa suprugom Duškom Tošićem, saznaje Kurir od izvora bliskog porodici Tošić.

Naime, nakon porodičnog incidenta na Božić ove godine, kad je navodno Duško pljunuo i ošamario pjevačicu, zbog čega je dobio i zabranu prilaska, Jelena je ipak na sve načine mirnim putem pokušavala da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, ali u tome nije uspjela.

I pored svih problema koje su imali i,kako kažu upućeni, turbulentnog odnosa, ona je davala sve od sebe da njena zajednica opstane. Ali Duško je bio čvrst u svojoj odluci o razvodu, pa kad je shvatila da je razlaz između njih posle 14 godina neminovan, JK se pomirila sa situacijom.

Da je Jelena patila i da je borba za opstanak braka ostavila traga na njoj, mogli su da primjete i njeni najverniji fanovi koji su prisustvovali njenim nastupima u poslednjem periodu. Takav slučaj se dogodio i na njenom koncertu u jednom klubu u Zagrebu početkom juna, nedugo nakon što su se ona i Duško dogovorili da okončaju svoju bračnu zajednicu.

Tada je Jelena, kako nam prenosi izvor koji je bio prisutan na nastupu te večeri, prije nego što je otpjevala jednu od svojih najemotivnijih pesama "Tihi ubica", na početku pesme, tužnim i plačljivim glasom izgovorila reč: "nažalost", što nije dio teksta ove balade.

"I nažalost... Budim se sama, oči nikog ne traže..." - otpjevala je tada Karleuša, a niko od prisutnih nije mogao ni da nasluti da je ona tada indirektno opisivala porodičnu dramu koju preživljava, a koja je samo mjesec dana kasnije rezultirala njenom objavom o razvodu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:50