/ -JUTJUB/PROMO
06/02/2024 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brkovi slave 20 godina postojanja na sceni

za dvije decenije postojanja objavili su osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope

Popularni balkanska punk folk wellness bend Brkovi, tokom ove godine obilježava dvije decenije postojanja nizom koncerata u regionu, a najveći samostalni beogradski koncert do sada biće održan u subotu, 11. maja na Kalemegdanu.

Članovi sastava Brkovi poručili su svojim fanovima "Vidimo se, biće najbolje ikad!" i najavili maratonski nastup i nesvakidašnji audio-vizuelni šou, pažljivo izrežiran i isproduciran u skladu sa najvećim svjetskim standardima, koristeći najsavremeniju i najkvalitetniju produkcijsku opremu u regionu.

Ovaj muzički poduhvat jedinstvena je prilika za sve fanove benda da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda, koji će biti realizovan kao jedan od najzahtevnijih multimedijalnih projekata na našim prostorima, uz originalni performans predstavljen u posebno dizajniranom scenografskom konceptu. Brkovi su za dvije decenije postojanja objavili osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a poslednjih godina postali su jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu.

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali "PunkFolkWellness", mešajući narodnu muziku prvenstveno sa punk-om i rock-om, a povremeno i sa drugim muzičkim žanrovima kao što su metal i reggae. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavili su niz hitova od kojih su najpoznatiji "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Hoću da mi dijete sluša narodnjake", "Seks i droga", "Mala", "Balkan Star", "Hormon sreće", "Samo pijan mogu", "Srećo laku noć", "Nisam ja za tebe", "Tolerancija", "A ja ću da pijem", "Više ni pankeri ne slušaju punk", a koji na striming platformama imaju više od 100 miliona slušanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:35