Džejla Ramović / foto: Media Biro
03/01/2024 u 14:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Džejla Ramović i Aco Pejović oduševili goste u "Palasu"

Stvarno mi je čast što sam večeras ovdje i radujem se dobrom provodu, kazala je talentovana Džejla Ramović neposredno pred početak nastupa

Velika završnica spektakularnog novogodišnjeg programa u hotelu Palas organizovana je sinoć kada su mnogobrojne goste hotela zabavljali regionalnoj publici omiljeni Aco Pejović i mlada muzička senzacija Džejla Ramović. Izvođači su priredili pravi praznični repertoar tako da je sjajno raspoloženje trajalo do kasno u noć.

“Već davno sam znala da ću nastupati ovdje večeras i tako sam se jako radovala pogotovo što po prvi put nastupam sa mojim dragim kolegom Acom Pejovićem. Stvarno mi je čast što sam večeras ovdje i radujem se dobrom provodu,” kazala je talentovana Džejla Ramović neposredno pred početak nastupa.

Izuzetni nastupi Pejovića i Ramović bili su kruna trodnevnog prazničnog programa u hotelu Palas, te je ponovo dokazano zbog čega ovaj luksuzni hotel u Petrovcu važi za mjesto najbolje zabave tokom dočeka Nove godine. Tradicionalno su sva mjesta već prije 1. decembra bila rasporodata, te se tražila rezervacija više.

Podsjetimo, u novu 2024. godinu su goste hotela uvele muzičke legende Neda Ukraden i Slavko Banjac, prvog dana 2024. pravi muzički užitak su priredili Saša Matić i Ivana Selakov, a sve je zaokruženo senzacionalnim izvedbama Aca Pejovića i Džejle Ramović. Sve tri noći goste su zabavljali i Slobo Bajić i Hua Hua bend.

Osim večernjih provoda, sve generacije koje su u periodu praznika boravile u hotelu HG Budvanske rivijere uživale su i u dnevnim žurkama uz čuvenog Zlopija, dok su najlađi uživali u sadržajimo posebno kreiranim za njihov uzrast u sklopu dječjeg novogodišnjeg programa. Gosti su tradicionalno imali priliku da probaju vrhunske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje te će i po tome zasigurno pamtiti dane provedene u hotelu Palas.

Na ovaj način je zaokružena uspješna godina za hotel Palas, ali i cijelu Hotelsku grupu Budvanska rivijera u sklopu koje ovaj hotel posluje, te je započeta nova 2024. u kojoj će se težiti da se trendovi izuzetno uspješnog poslovanja nastave.

(Media Biro)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 15:58