natasa bekvalac / - MIRJANA ADAMOVIC
03/05/2023 u 23:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Bekvalac otkrila kako je smršala: Izbacila sam tijesto i izgubila 10 kilograma

Osim pravilne ishrane, sastavni dio Natašinog života su i treninzi, zbog kojih je tijelo dovela do savršenstva

Pjevačica Nataša Bekvalac ispričala je kako je korigovala svoju ishranu i iz nje izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove, zbog čega je smršala čak 10 kilograma

Pjevačica kaže da je smršala 10 kilograma od kako je iz ishrane izbacila tijesto! Bekvalac, koja važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, u jednom periodu je kuburila s viškom kilograma, ali je pravilnom ishranom uspjela da ih skine za samo mjesec dana.

- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedjeljom. Tako sam uspjela da skinem višak kilograma za kratko vrijeme - kaže pevačica.

Ona tvrdi da je dijeta na kojoj je bila san svake žene, jer nije morala da se odriče mnogih stvari.

- Smjela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smjela pretjerano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mliječne proizvode, ali nisam pretjerivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Sveže povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dvije i po litre vode - izjavila je Nataša. 

Nataša kaže da se ključ uspjeha krije u redosledu korišćenja tih namirnica.

- Prvih šest dana u nedjelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput tjestenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata - kaže pjevačica.

Osim pravilne ishrane, sastavni dio Natašinog života su i treninzi, zbog kojih je tijelo dovela do savršenstva.

- Vježbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane dio vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vježbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vježbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga - iskrena je pjevačica.

Ovo jede Nataša Bekvalac:

Doričak: Pržena jaja i zelena salata

Ručak: Bijelo meso i krastavac

Večera: Riba sa povrćem

Trik savjet: Ako vam se prijede nešto slatko, uzmite med!

(Informer.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:32