М Злопаша / -М Злопаша
20/04/2021 u 14:33 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маријана Злопаша ради све са укусом: За друштво само најбоље ноте

Промоција пројекта Никшићко рокс
Било да снима пjесме, даjе интервjуе или се поjављауjе у спотовима, она jе умjетница коjа може бити примjер младима, коjи планираjу да уђу у свиjет музике. Jедна од оних дама за коjу можемо рећи да jе истинска музичка дива и дама од стила. Све што ради Маријана Злопаша ради са укусом.

- Драго ми је да тако мислите. За све то негдје је заслужна љубав. То је једна и једина ствар због које се ја бавим музиком и то се осјећа у пјесмама и мени је драго када то препознаје публика, а ја тада знам да сам успјела - казала је Маријана.

За њу је љубав животни став, принцип и увјерење на којем почива њен живот.

- Љубав према свему што радим кроз улогу мајке, супруге и домаћице, све оно чиме учим своју дјецу је мој поглед на свијет. Мени је кроз све што радим радовање на првом мјесту. Кроз то моје радовање и у тренуцима који су тешки нађем зрно радости, заливам га, његујем да изродим нову радост, љубав и вјеру, који проистичу из мог позитивног става - нагласила је Злопаша.

Маријана је једна од 12 умјетница и учесница пројекта Никшићко рокс Пјесма за друштво.

- Мој наступ се увијек састоји из више дјелова - почевши од џез стандарда до неких старих италијанских и француских пјесама, до пјесама Арсена Дедића, Габи Новак, Оливера Драгојевића, Здравка Чолића које нијесу толико комерцијалне, а које ја волим, потом Индексовци, стварно широк дијапазон, који ми изводимо у џез-латино аранжманима. Са мном је јако квалитетан бенд који чине Славен Љујић, Енес Тахировић, Стефан Павићевић и Владан Јестровић. Ми уживамо, али видимо да нам се утисци поклапају са утисцима публике. За Пјесму за друштво смо се ограничили на моје пјесме, пјесме Арсена, Габи и Бети Ђорђевић преаранжиране, другачије. Надам се да ћете уживати - рекла је пјевачица.
С обзиром на то да је увијек, како каже, у веселом друштву пјесму коју воли да чује или наручи у кафани је "Мито Бекријо" или "Ја те пјесмом зовем", а када је крај мора на репертоару су тематске пјесме од Мери Цетинић, Терезе Кесовије...

Како је казала, корона је успорила брз ток живота и тако натјерала човјечанство да се окрене стварном животу, стварима и људима око нас, природи, дрвету, земљи, ваздуху, али и себи.

- Право је вријеме за ауторски рад, али је мени отежано због путовања у Србију или Хрватску гдје снимам. Радим на новом пројекту, али не волим да обајвљујем прије него буде готово јер се енергетски распрши. Волим сву енергију да усмјерим на то што радим, а после да се хвалим. Не знам када ће бити, али битно је да се ради - закључила је Злопаша.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:34