Министарство и адвоката настављају преговоре / - слободни извори
14/05/2021 u 20:18 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наредне недјеље наставак преговора са Адвокатском комором

Jош jедном подсjећамо да Устав Црне Горе jасно прописуjе да су сви jеднаки пред законом и очекуjемо од представника адвокатске дjелатности, чиjа jе основна функциjа очување принципа jеднакости и правилности, да поштуjу уставна начела, подсјећају из Министарства финансија и социјалног старања

Представници Министарства финансиjа и социjалног старања и Управе прихода и царина Црне Горе ће у сриjеду, 19. маjа, у осам часова, наставити разговоре са представницима Адвокатске коморе, у вези примjене технолошких рjешења Закона о фискализациjи у промету производа и услуга.

Из овог ресора подсјећају да имаjући у виду да jе, одређени броj пореских обвезника коjи обављаjу адвокатске и остале правне послове већ у потпуности примиjенио нови систем евиденциjе промета, ово Министарство и ресорна Управа чврсто вjеруjу да ће и остали представници ове дjелатности испоштовати законом дефинисане рокове за примjену наведеног система.

– Jош jедном подсjећамо да Устав Црне Горе jасно прописуjе да су сви jеднаки пред законом и очекуjемо од представника адвокатске дjелатности, чиjа jе основна функциjа очување принципа jеднакости и правилности, да поштуjу уставна начела – поручују из овог Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:25