/ ФОТО: ПР ЦЕНТАР
13/05/2021 u 18:39 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Значајно да се вакцинише што већи број музичара

Директор Дома здравља Подгорица, Данило Јокић, казао је да је иницијатива за организован долазак људи из свијета музике потекла од њих самих

Група музичара данас је примила прву дозу вакцине у Музичком центру, а они су поручили да је значајно да вакцинише што већи број људи из те бранше, која је нарочито била погођена у току епидемије коронавируса, преноси ПР Центар.

Директор Дома здравља Подгорица, Данило Јокић, казао је да је иницијатива за организован долазак људи из свијета музике потекла од њих самих, а да су јој се придружили Министарство здравља, Институт за јавно здравље и Дом здравља Подгорица.

- Апелујем на људе из музичког свијета да наставе процес вакцинације, највише из разлога очувања свог здравља због посла којим се баве, јер сваки грађанин који буде присуствовао у наредном периоду неким церемонијама, свечаностима, биће захвалан да зна да су људи који су задужени за његово расположење и добру забаву вакцинисани- истакао је Јокић.

Вокална солисткиња, Ивана Поповић Мартиновић, оцијенила је да је вакцинација пожељна и неопходна у овом тренутку.

- Надам се да ћемо послије вакцинације живјети љепше и растерећеније. Данас смо на вакцинацију дошли групно, особље је веома љубазно. Јако је значајно да се људи из наше бранше вакцинишу, јер смо ми једна од угрожених професија, гдје смо стално изложени људима- навела је Поповић Мартиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:10