Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika EVAKUISAN PODGORIČKI TRŽNI CENTAR DELTA SITI
Ponovo lažna dojava
Ponovo lažna dojava
Pod­go­rič­ki tr­žni cen­ta Del­ta si­ti po­no­vo je ju­če eva­ku­i­san zbog la­žne do­ja­ve o pod­met­nu­toj bom­bi. Pa­ni­ke ni­je bi­lo me­đu po­sje­ti­o­ci­ma jer su pro­te­klih da­na na­vi­kli na slič­ne si­tu­a­ci­je. Ipak, po­li­ci­ja je mo­ra­la re­a­go­va­ti u skla­du sa pro­ce­du­rom u ova­kvim pri­li­ka­ma, pa je vi­še sa­ti tra­jao an­ti­di­ver­zi­o­ni pre­gled.
Ka­ko nam je po­tvr­đe­no, po­ziv je po­no­vo sti­gao sa bro­ja mo­bil­nog ope­ra­te­ra iz Srbije. Utvr­đe­no je da se ra­di­lo o la­žnoj do­ja­vi.
U Del­ti je pre­ko raz­gla­sa ja­vlje­no da svi, uklju­ču­ju­ći i za­po­sle­ne u bu­ti­ci­ma i dru­gim objek­ti­ma, bez pa­ni­ke na­pu­ste pro­stor.
Kan­ce­la­ri­ja In­ter­po­la u Pod­go­ri­ci sa­op­šti­la je dan ra­ni­je da oni ne zna­ju šta je mo­tiv za de­se­tak la­žnih do­ja­va o po­sta­vlje­nim bom­ba­ma u po­sled­njih de­se­tak da­na. Šef te kan­ce­la­ri­je De­jan Đu­ro­vić is­ti­če da su če­ti­ri do­ja­ve sti­gle sa bro­je­va bo­san­skih mo­bil­nih ope­ra­te­ra, a dvi­je iz Sr­bi­je. Još uvi­jek ni­je utvr­đen iden­ti­tet tih oso­ba, a u is­tra­gu su uklju­če­ne i po­li­ci­je iz te dvi­je ze­mlje.
On ka­že da su po­zi­vi sti­za­li sa pri­pejd bro­je­va i sa­mo su ta­da is­ko­ri­šće­ni, a u tim ze­mlja­ma lju­di ni­je­su du­žni ka­da ku­pu­ju pri­pejd bro­je­ve da osta­vlja­ju svo­je po­dat­ke.
– Po­zi­vi su sti­gli sa pri­pejd bro­je­va ko­ji ne­ma­ju re­gi­stro­va­ne vla­sni­ke. I te kar­ti­ce su is­ko­ri­šće­ne sa­mo u svr­hu ovog kri­vič­nog dje­la, što ote­ža­va rad po­li­ci­je. To ne zna­či da je ra­zr­je­še­nje ne­mo­gu­će – re­kao je ra­ni­je Đu­ro­vić.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, sva­ki obje­kat mo­že bi­ti ugro­žen sa aspek­ta la­žne do­ja­ve.
– Što je ve­ći obje­kat i što je vi­še lju­di u nje­mu, to je ugro­že­ni­ji – na­gla­sio je Đu­ro­vić.D.Ž.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"