Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-03 FLEŠ
Ozva­ni­če­na ko­a­li­ci­ja
Šef OO De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Be­ra­ne Bog­dan Fa­tić, čel­nik OO So­ci­jal­de­mo­kra­ta Be­ra­ne Onur Ba­ba­ić i pr­vi čo­vjek op­štin­skog od­bo­ra Bo­šnjač­ke stran­ke Erol Ras­to­der pot­pi­sa­li su spo­ra­zum o ko­a­li­ci­o­noj sa­rad­nji i za­jed­nič­koj iz­bor­noj li­sti na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma, ko­ji će bi­ti odr­ža­ni 4. fe­bru­a­ra. Ka­ko je sa­op­šte­no, pot­pi­sni­ci spo­ra­zu­ma na­stu­pi­će pod na­zi­vom „Be­ra­ne po­bje­đu­je – Mi­lo Đu­ka­no­vić – DPS, SD, BS“.
– Ko­a­li­ci­ja je for­mi­ra­na sa ci­ljem da se za­u­sta­vi da­lja de­va­sta­ci­ja i pro­pa­da­nje Be­ra­na od ak­tu­el­ne lo­kal­ne vla­sti, te da bi se obez­bi­je­dio br­ži eko­nom­ski raz­voj i una­pri­je­dio ži­vot­ni stan­dard gra­đan­ki i gra­đa­na Be­ra­na – pi­še u sa­op­šte­nju.
Pot­pi­sni­ci spo­ra­zu­ma, ka­ko se na­vo­di, oba­ve­zu­ju se da da­ju po­dr­šku kan­di­da­tu De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta za pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Be­ra­ne, kao za­jed­nič­kom kan­di­da­tu ko­a­li­ci­je.
M.V.

Sve ve­ća kri­za
Od vla­da­ju­ćih struk­tu­ra ni­je­sam vi­dio sprem­nost za di­ja­log, re­kao je po­li­tič­ki ana­li­ti­čar Zlat­ko Vu­jo­vić.
– Oni ko­ri­ste gre­ške opo­zi­ci­je, ko­ja se te­ško sna­la­zi u do­sta slo­že­noj po­li­tič­koj si­tu­a­ci­ji i sa­mo po­ku­ša­va­ju na­ći ali­bi za­što iz­bor­ni okvir ni­je pro­mi­je­njen. Na­ma je po­tre­ban di­ja­log i mi­slim da ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je tre­ba da da­ju ve­ći do­pri­nos da se po­stig­ne ne­ka­kav kom­pro­mis iz­me­đu vla­sti i opo­zi­ci­je. A ako ne, on­da će nas če­ka­ti pri­lič­no te­ško vri­je­me i još du­blja kri­za – uka­zu­je Vu­jo­vić za RSE.
M.V.

Go­di­na pro­mje­na
Iz Al­ter­na­ti­ve Cr­na Go­ra na­ve­li su da go­di­na ko­ja je pred na­ma ne­će bi­ti la­ka, ali da mo­že da bu­de go­di­na pro­mje­na.
– Si­gur­no će ova go­di­na bi­ti jed­na od naj­te­žih u po­sled­njih de­set go­di­na. Ali smo si­gur­ni da će pre­pre­ke na ko­je bu­de­mo na­i­la­zi­li bi­ti la­ko sa­vla­di­ve ako bu­de­mo vje­ro­va­li jed­ni dru­gi­ma i bo­ri­li se. Za­jed­no mo­že­mo 2018. go­di­nu da uči­ni­mo go­di­nom pu­nom ostva­re­nih sno­va, da sva­ki dan sa­če­ka­mo sa osmi­je­hom i onom ti­hom na­dom da mo­že bi­ti bo­lje. Vje­ru­je­mo da će­te osje­ti­ti op­ti­mi­zam ko­ji osje­ća­ju čla­no­vi Al­ter­na­ti­ve ka­da po­mi­sle na bu­duć­nost – sa­op­šte­no je iz te po­li­tič­ke gru­pa­ci­je.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"