Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Sun­ča­no za vi­kend
Za da­ne vi­ken­da u Cr­noj Go­ri bi­će pre­te­žno sun­ča­no vri­je­me, sa mak­si­mal­nom tem­pe­ra­tu­rom do 16 ste­pe­ni. Me­te­o­ro­lo­zi Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju na­ja­vlju­ju da će da­nas bi­ti pre­te­žno sun­ča­no, uz slab do umje­ren raz­voj oblač­no­sti u po­po­dnev­nim sa­ti­ma.
– Uju­tru u kon­ti­nen­tal­nim pred­je­li­ma mraz, a po ko­tli­na­ma mo­gu­ća ma­gla ili su­ma­gli­ca. Vje­tar sje­ver­nih smje­ro­va, slab do umje­ren, u ju­tar­njim sa­ti­ma na ju­gu krat­ko­traj­no po­ja­čan. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha od mi­nus de­vet do šest, naj­vi­ša dnev­na od se­dam do 16 ste­pe­ni – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
U ne­dje­lju će bi­ti pro­mjen­lji­vo oblač­no sa sun­ča­nim in­ter­va­li­ma, kra­jem da­na na sje­ve­ru ne­što vi­še oblač­no­sti, ali za­dr­ža­će se uglav­nom su­vo vri­je­me. A.O.

Ja­ča­ti part­ner­stvo
Na sa­stan­ku mi­ni­stra od­bra­ne Pre­dra­ga Bo­ško­vi­ća sa am­ba­sa­do­rom Tur­ske Ser­ha­tom Ga­li­pom oci­je­nje­no je ka­ko je po­treb­no da­lje kon­kre­ti­zo­va­ti po­sto­je­će part­ner­stvo kroz no­ve pro­jek­te u obla­sti od­bra­ne iz­me­đu dvi­je ze­mlje. Iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne je sa­op­šte­no da je Ga­lip ka­zao da je Cr­na Go­ra va­žan i po­u­zdan part­ner nje­go­ve ze­mlje. A.O.

Uvoz pri­la­go­di­ti pro­pi­si­ma
Fi­to­sa­ni­tar­na in­spek­ci­ja ape­lo­va­la je na sve uvo­zni­ke sad­nog ma­te­ri­ja­la vo­ća, lo­znih ka­le­mo­va, ukra­snog bi­lja da svoj uvoz pla­ni­ra­ju u skla­du sa pro­pi­si­ma ko­ji po­kri­va­ju ovu oblast. Is­ta­kli su da s ob­zi­rom na to da se uvoz de­ša­va u pe­ri­o­du ni­skih tem­pe­ra­tu­re, da su uvo­zni­ci po Za­ko­nu o zdrav­stve­noj za­šti­ti bi­lja du­žni da obez­bi­je­de uno­še­nje bi­lja u pre­vo­znim sred­stvi­ma ko­ja ima­ju ko­mo­re sa od­go­va­ra­ju­ćim tem­pe­ra­tur­nim re­ži­mom, ra­di obez­bje­đi­va­nja op­ti­mal­nih uslo­va za oču­va­nje bi­lja.
A.O.

Pla­ni­ra­na di­na­mi­ka
Pro­je­kat ,,Pri­pre­ma za ra­ti­fi­ko­va­nje i im­ple­men­ta­ci­ju Mi­na­ma­ta Kon­ven­ci­je o ži­vi – ini­ci­jal­na pro­cje­na za Cr­nu Go­ru” re­a­li­zu­je se u skla­du sa pred­vi­đe­nom di­na­mi­kom, po­ru­či­la je ge­ne­ral­na di­rek­to­ri­ca za evrop­ske in­te­gra­ci­je i me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju Ma­ri­ja Vuk­če­vić. Ona je na­gla­si­la da će pro­je­kat po­slu­ži­ti kao osnov za ra­ti­fi­ka­ci­ju kon­ven­ci­je, što će ,,otvo­ri­ti vra­ta” za do­dat­na fi­na­si­ra­nja i no­ve pro­jek­te u Cr­noj Go­ri.
– Na dru­gom sa­stan­ku uprav­nog od­bo­ra za­klju­če­no je da se po­lo­vi­nom 2017. go­di­ne odr­ži re­gi­o­nal­ni sa­sta­nak na ko­jem će bi­ti pred­sta­vlje­ne spro­ve­de­ne ak­tiv­no­sti i pre­ne­se­na is­ku­stva ko­le­ga­ma iz re­gi­o­na, ve­za­no za re­a­li­za­ci­ju pro­jek­ta – sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"