Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Ki­ša i sni­jeg
Me­te­o­ro­lo­zi za da­nas na­ja­vlju­ju umje­re­no do pot­pu­no oblač­no vri­je­me, po­vre­me­no sa ki­šom, plju­sko­vi­ma i gr­mlja­vi­nom. Iz Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju na­vo­de da se vi­še pa­da­vi­na oče­ku­je u dru­gom di­je­lu da­na i to­kom no­ći, a da će u vi­šim pla­nin­skim pred­je­li­ma na sje­ve­ru u ju­tar­njim i noć­nim sa­ti­ma bi­ti sni­je­ga i su­snje­ži­ce.
U če­tvr­tak se oče­ku­je umje­re­no do pot­pu­no oblač­no vri­je­me, po­vre­me­no sa ki­šom, a po­ne­gdje je mo­guć i plju­sak sa gr­mlja­vi­nom.
– U vi­šim pla­nin­skim pred­je­li­ma na sje­ve­ru u ju­tar­njim i noć­nim sa­ti­ma sni­jeg i su­snje­ži­ca. Kra­jem da­na ili uve­če u ve­ćem di­je­lu ze­mlje pre­sta­nak pa­da­vi­na. Vje­tar slab do umje­ren, pri­je­pod­ne po­ne­gdje i po­ja­čan, za­pad­nih smje­ro­va. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha mi­nus 1 do 9, naj­vi­ša dnev­na 2 do 13 ste­pe­ni – ka­za­li su iz Za­vo­da.
A.O.

Okru­gli sto Grin ho­u­ma
Ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja (NVO) Grin ho­um or­ga­ni­zu­je da­nas okru­gli sto „Pro­cje­na uti­ca­ja i stra­te­ška pro­cje­na uti­ca­ja na ži­vot­nu sre­di­nu kao in­stru­men­ti za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne”. Iz te NVO je ob­ja­šnje­no da su ci­lje­vi okru­glog sto­la upo­zna­va­nje za­in­te­re­so­va­ne jav­no­sti, or­ga­na i or­ga­ni­za­ci­ja sa Na­cr­tom za­ko­na o pro­cje­ni uti­ca­ja na ži­vot­nu sre­di­nu, pred­sta­vlja­nje kon­trol­nih li­sta za ocje­nu kva­li­te­ta Ela­bo­ra­ta o pro­cje­ni uti­ca­ja na ži­vot­nu sre­di­nu i iz­vje­šta­ja o stra­te­škoj pro­cje­ni uti­ca­ja na ži­vot­nu sre­di­nu.
A.O.

Jed­no­krat­no rad­no vri­je­me
Gra­nič­na ve­te­ri­nar­ska in­spek­ci­ja ra­di­će jed­no­krat­no na gra­nič­nom pre­la­zu Do­bra­ko­vo, u pe­ri­o­du od 5. fe­bru­a­ra do 1. ju­na, od osam do 16 sa­ti, od po­ne­delj­ka do pet­ka i su­bo­tom od osam do 12 ča­so­va, sa­op­šte­no je iz Upra­ve za bez­bjed­nost hra­ne i fi­to­sa­ni­tar­ne po­slo­ve. Iz Upra­ve su po­zva­li sve uvo­zni­ke i špe­di­te­re da pra­vo­vre­me­no pla­ni­ra­ju do­la­zak po­šilj­ke i pri­ja­ve do­pre­mu po­šilj­ke ve­te­ri­nar­skom in­spek­to­ru u pro­pi­sa­nom ro­ku – naj­ma­nje je­dan rad­ni dan pri­je oče­ki­va­nog pri­spi­je­ća po­šilj­ke na GIM Do­bra­ko­vo. A.O.

Po­kre­nu­li an­ke­tu
Ob­ra­đi­vač Dr­žav­ne stu­di­je lo­ka­ci­je „Dio sek­to­ra 66 – mo­dul I” – Ve­li­ka pra­ža pri­pre­mio je an­ke­tu za za­in­te­re­so­va­nu jav­nost, ka­ko bi se uklju­či­la na sa­mom po­čet­ku iz­ra­de ovih pla­no­va, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma. Iz MORT-a pod­sje­ća­ju da je od­lu­ka o iz­ra­di ove dr­žav­ne stu­di­je do­ni­je­ta na Vla­di 5. ok­to­bra pro­šle go­di­ne.
– Iza­bran je ob­ra­đi­vač plan­skih do­ku­me­na­ta – fir­ma „AR­HI­ENT” iz Pod­go­ri­ce. U to­ku su ak­tiv­no­sti na pri­ku­plja­nju ula­znih po­da­ta­ka za iz­ra­du ovih plan­skih do­ku­me­na­ta. Ka­ko bi se pru­ži­la mo­guć­nost da se za­in­te­re­so­va­na jav­nost uklju­či na sa­mom po­čet­ku iz­ra­de ovih pla­no­va, ob­ra­đi­vač pla­na je pri­pre­mio an­ke­tu. An­ke­ta je do­stup­na na lin­ku: https://goo.gl/forms/pbKNUUHS8gAwqeAo1. Rok za po­pu­nja­va­nje an­ke­te je 23. fe­bru­ar 2018. go­di­ne – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"