Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo NA KONFERENCIJI U BUGARSKOJ SAOPŠTENO Zbog zagađenja vazduha godišnje 400.000 smrti
Va­zduh ko­ji da­nas di­še­mo u Evro­pi bit­no je bo­ljeg kva­li­te­ta ne­go ra­ni­je i to je po­sle­di­ca sve­o­bu­hvat­nih po­li­ti­ka ko­ji­ma Evrop­ska uni­ja (EU) na­sto­ji da re­gu­li­še ovu oblast, po­ru­čio je Kar­men Ve­la, evrop­ski ko­me­sar za ži­vot­nu sre­di­nu, po­mor­stvo i ri­bar­stvo. On je to ka­zao na dvo­dnev­noj kon­fe­ren­ci­ji po­sve­će­noj ino­va­tiv­nim i odr­ži­vim rje­še­nji­ma za una­pre­đe­nje kva­li­te­ta va­zdu­ha, ko­ju su or­ga­ni­zo­va­li Evrop­ska ko­mi­si­ja i Mi­ni­star­stvo za ži­vot­nu sre­di­nu i vo­du Bu­gar­ske, a na ko­joj su pri­su­stvo­va­li pred­stav­ni­ci re­so­ra odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma.
Na fo­ru­mu je kon­sta­ta­to­va­no da upr­kos bo­ljem kva­li­te­tu, za­ga­đe­nje va­zdu­ha do­vo­di do 400.000 pri­je­vre­me­nih smr­ti.
– Ne­ga­ti­van uti­caj za­ga­đe­nja ima i svoj eko­nom­ski efe­kat, ko­ji se ogle­da u če­ti­ri mi­li­jar­de eura u tro­ško­vi­ma zdrav­stve­nog osi­gu­ra­nja, kao i 16 mi­li­jar­di eura u iz­gu­blje­nim rad­nim da­ni­ma u EU – ka­za­li su iz mi­ni­star­stva.
Iz tog re­so­ra su sa­op­šti­li da je de­le­ga­ci­ju Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma pred­vo­dio Sa­ša Ra­du­lo­vić, dr­žav­ni se­kre­tar i pre­go­va­rač za Po­gla­vlje 27.
– Cilj Fo­ru­ma je u po­ve­zi­va­nju jav­nog sek­to­ra, bi­zni­sa i ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja ka­ko bi se ohra­brio raz­voj i im­ple­men­ta­ci­ja rje­še­nja ko­ja će obez­bi­je­di­ti bo­lji ži­vot svih gra­đa­na EU – po­ja­sni­li su iz MORT-a.
U sa­op­šte­nju do­da­ju da su se pred­stav­ni­ci Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma to­kom fo­ru­ma su­sre­li sa Gvi­dom Lan­za­ni­jem, eks­per­tom za kva­li­tet va­zdu­ha iz Lom­bar­di­je, ko­ji već ne­ko­li­ko go­di­na ra­di na po­bolj­ša­nju kva­li­te­ta va­zdu­ha u po­me­nu­toj re­gi­ji.
– Usa­gla­si­li su se da bi eks­per­ti­za ita­li­jan­skih struč­nja­ka, kao i nji­hov iz­u­zet­no prak­ti­čan pri­stup pro­ble­mu za­ga­đe­nja va­zdu­ha ko­je na­sta­je kao po­sle­di­ca ko­ri­šće­nja go­ri­va u in­di­vi­du­al­nim lo­ži­šti­ma, mo­gli po­slu­ži­ti kao pri­stup u rje­ša­va­nju slič­nog pro­ble­ma u Plje­vlji­ma, te su se u tom smi­slu usa­gla­si­li da bi bi­lo iz­u­zet­no ko­ri­sno da us­po­sta­ve sa­rad­nju na ni­vou in­sti­tu­ci­ja – ka­za­li su iz mi­ni­star­stva.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"