Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo AKTERI „DUVANSKE AFERE“ PONOVO NA OKUPU
Milo i Cane zajedno u Parizu
Đukanović, Bogićević i Subotić Milo i Cane zajedno u Parizu Lijepa večera sa prvim čovjekom Crne Gore i sa našim prijateljem Stankom Subotićem Canetom – naveo je Bogićević na svom Instagram nalogu
Me­na­džer elit­nog pa­ri­skog re­sto­ra­na ,,Ma­tig­non” Ne­nad Bo­gi­će­vić ob­ja­vio je na svom In­sta­gram na­lo­gu fo­to­gra­fi­ju sa pred­sjed­ni­kom De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta (DPS) Mi­lom Đu­ka­no­vi­ćem i kon­tro­verz­nim bi­zni­sme­nom Stan­kom Ca­ne­tom Su­bo­ti­ćem. Fo­to­gra­fi­ja je, su­de­ći pre­ma opi­su, na­pra­vlje­na upra­vo u po­me­nu­tom re­sto­ra­nu u Pa­ri­zu.
Bo­gi­će­vić je Đu­ka­no­vi­ća opi­sao kao ,,pr­vog čo­vje­ka Cr­ne Go­re”.
-Li­je­pa ve­če­ra sa pr­vim čo­vje­kom Cr­ne Go­re i sa na­šim pri­jate­ljem Stan­kom Su­bo­ti­ćem Ca­ne­tom – na­veo je Bo­gi­će­vić na svom In­sta­gram na­lo­gu.
Fo­to­gra­fi­ja je ob­ja­vlje­na si­noć. ,,Ma­tig­non” je ujed­no re­sto­ran i noć­ni klub i na­la­zi se u ne­po­sred­noj bli­zi­ni Je­li­sej­skih po­lja, a na me­ni­ju tog ugo­sti­telj­skog objek­ta mo­že se na­ći i obrok ko­ji ko­šta 100 eura.
Na nji­ho­vom zva­nič­nom saj­tu na­vo­di se da su re­sto­ran osno­va­la bra­ća Ko­stes, a da je de­kor osmi­slio Žak Gar­si­ja.
Su­bo­tić i Đu­ka­no­vić slo­ve za bli­ske pri­ja­te­lje, a i je­dan i dru­gi ozna­ča­va­ni su kao glav­ni ak­te­ri ,,du­van­ske afe­re” i ita­li­jan­ske vla­sti sum­nji­či­le su ih za šverc ci­ga­re­ta to­kom de­ve­de­se­tih go­di­na.
Đu­ka­no­vić se zbog po­ve­za­no­sti sa šver­com ci­ga­re­ta na­šao na me­ti ita­li­jan­skog tu­ži­la­štva, a od sud­skog po­stup­ka u Ita­li­ji se od­u­sta­lo protiv njega jer ga je šti­tio dr­žav­nič­ki imu­ni­tet. Đu­ka­no­vi­će­va od­bra­na ta­da je tvr­di­la da je slu­čaj ar­hi­vi­ran zbog ne­do­stat­ka do­ka­za, dok su ita­li­jan­ski me­di­ji iz­vi­je­sti­li da se od po­stup­ka pro­tiv nje­ga od­u­sta­lo zbog imu­ni­te­ta. Slu­čaj pro­tiv Đu­ka­no­vi­ća ar­hi­vi­ran je u ma­ju 2009. go­di­ne, pred po­če­tak zva­nič­ne fa­ze pre­li­mi­nar­nih sa­slu­ša­nja.
Me­đu­na­rod­ni kon­zor­ci­jum is­tra­ži­vač­kih no­vi­na­ra 2009. go­di­ne je ob­ja­vio iz­vje­štaj u ko­jem se na­vo­di da je u op­tu­žni­ci ko­ja je u Ba­ri­ju po­dig­nu­ta pro­tiv Đu­ka­no­vi­ća na­ve­de­no da je Cr­na Go­ra od 1994. do 2002. go­di­ne bi­la ,,raj za šverc ci­ga­re­ta”.
Tu­ži­la­štvo je od­u­sta­lo i od op­tu­žbi pro­tiv Stan­ka Su­bo­ti­ća, ocje­nju­ju­ći da u pri­ku­plje­noj do­ku­men­ta­ci­ji ne­ma do­volj­no do­ka­za, a op­tu­žbi je u ma­ju 2010. go­di­ne oslo­bo­đen i Mi­ro­slav Iva­ni­še­vić, ne­ka­da­šnji mi­ni­star fi­nan­si­ja u Vla­di Cr­ne Go­re.
Su­đe­nje za ,,du­van­sku afe­ru” po­če­lo je u Ba­ri­ju 2013. go­di­ne. Na op­tu­že­nič­koj klu­pi na­šli su se Ve­se­lin Ba­ro­vić, Bran­ko Vu­jo­še­vić, Du­šan­ka Jek­nić, Bra­ni­slav Mi­ću­no­vić i An­dri­ja Dra­ško­vić.
A.O.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"