Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija KONSTITUISAN SAVJET ZA KONKURENTNOST Biće glavna veza sa investitorima
Sa­vjet za kon­ku­rent­nost ju­če je kon­sti­tu­i­san a pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić je ka­zao da je cilj tog ti­je­la da po­dig­ne ni­vo eko­no­mi­je i una­pri­je­di ad­mi­ni­stra­tiv­ne i dru­ge ka­pa­ci­te­te ka­ko bi po­slov­ni am­bi­jent bio pod­sti­ca­jan za stra­ne i do­ma­će in­ve­sti­to­re, što tre­ba da do­ve­de do po­ve­ća­nja stan­dar­da gra­đa­na i otva­ra­nja no­vih rad­nih mje­sta.
– Svje­do­ci smo po­ve­ća­nog in­te­re­so­va­nja re­no­mi­ra­nih in­ve­sti­to­ra, po­go­to­vo na­kon ula­ska Cr­ne Go­re u NA­TO – re­kao je Mar­ko­vić, ko­ji je pred­sjed­nik Sa­vje­ta, i uka­zao da to ti­je­lo tre­ba da od­i­gra vo­de­ću ulo­gu u po­di­za­nju sprem­no­sti dr­ža­ve da od­go­vo­ri na za­htje­ve i oče­ki­va­nja in­ve­sti­to­ra.
Na­kon sjed­ni­ce je iz Sa­vje­ta sa­op­šte­no da su raz­mo­tre­ni iz­vje­šta­ji o im­ple­men­ta­ci­ji Pro­gra­ma eko­nom­skih re­for­mi (PER) za pe­ri­od od 2017. do 2019. go­di­ne i da su re­zul­ta­ti Vla­de za šest mje­se­ci bo­lji od pro­jek­ci­ja u PER-u. U PER-u je pro­jek­to­van rast za po­la go­di­ne od 3,2 od­sto, a ostva­ren je od 4,2 od­sto.D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"