Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika SANJA MANDIĆ DOBILA POZIV DA SE DANAS JAVI U SPECIJALNO TUŽILAŠTVO
Mandićeva supruga na saslušanju
Mandić sa suprugom Mandićeva supruga na saslušanju
Cr­no­gor­ska po­li­ci­ja ju­če je u po­po­dnev­nim sa­ti­ma uru­či­la po­ziv za sa­slu­ša­nje Sa­nji Man­dić, su­pru­zi pred­sjed­ni­ka No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je An­dri­je Man­dića. Ona će da­nas u 11 sa­ti bi­ti sa­slu­ša­na pred spe­ci­jal­nim tu­ži­o­cem Li­di­jom Vuk­če­vić. Po­ziv za sa­slu­ša­nje ju­če joj je uru­čio po­li­cij­ski in­spek­tor Vla­dan La­zo­vić, bra­ta­nić Zo­ra­na La­zo­vi­ća, pen­zi­o­ni­sa­nog in­spek­to­ra ANB-a, po­tvr­đe­no je „Da­nu” iz DF-a.
Ra­di se o po­li­caj­cu ko­jeg su li­de­ri DF-a po­mi­nja­li to­kom iz­no­še­nja od­bra­ne na su­đe­nju za „dr­žav­ni udar” kao oso­bu ko­ja je uče­stvo­va­la u mon­ti­ra­nju op­tu­žbi pro­tiv njih, a ko­ji je pre­ko Zo­ra­na La­zo­vi­ća po­ve­zan sa glav­nim spe­ci­jal­nim tu­ži­o­cem Mi­li­vo­jem Kat­ni­ćem.
Pri­ti­sci na po­ro­di­cu An­dri­je Man­di­ća su po­če­li ra­ni­je po­kre­ta­njem dva pro­ce­sa. Spe­ci­jal­ni dr­žav­ni tu­ži­lac sa­slu­ša­vao je i nje­go­vu se­stru Kse­ni­ju.
Sa­nja Man­dić će bi­ti sa­slu­ša­na da­nas u 11 sa­ti u zgra­di Spe­ci­jal­nog tu­ži­la­štva, ali ni­je po­zna­to ko­jim po­vo­dom.
Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo je ta­ko na­sta­vi­lo sa po­zi­va­njem na sa­slu­ša­nja i pri­vo­đe­njem čla­no­va po­ro­di­ca li­de­ra DF-a. Po na­lo­gu spe­ci­jal­nog tu­ži­o­ca, a u okvi­ru pro­ši­re­ne is­tra­ge o na­vod­nom pra­nju nov­ca, po­li­ci­ja i tu­ži­la­štvo sa­slu­ša­va­li su v.d. glav­nog ured­ni­ka TV Bu­dva Ivu Pa­vlo­vić, Lu­ku Ra­du­no­vi­ća, si­na po­sla­ni­ka Sla­ve­na Ra­du­no­vi­ća, i funk­ci­o­ne­ra De­mo­krat­skog fron­ta Pe­tra Dra­ško­vi­ća.
Pa­vlo­vi­će­va je po­sli­je sa­slu­ša­nja pu­šte­na da se bra­ni sa slo­bo­de, a taj čin is­tra­žnih or­ga­na ta­da je oka­rak­te­ri­sa­la kao na­sta­vak spe­ci­jal­nog ra­ta ko­ji spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Mi­li­vo­je Kat­nić vo­di pro­tiv DF-a. Pri­vo­đen je i bra­ta­nić Pre­dra­ga Bu­la­to­vi­ća, kao i čla­no­vi glav­nog od­bo­ra, od­bor­ni­ci i ak­ti­vi­sti DF-a.
VJ.D.


Tu­ži­la­štvo ću­ti

Iz tu­ži­la­štva si­noć ni­je­su že­lje­li da sa­op­šte zbog če­ga je Sa­nja Man­dić do­bi­la po­ziv za sa­slu­ša­nje. Ta­ko­đe ni­je na­ve­de­no ni u kom svoj­stvu će bi­ti sa­slu­ša­na, kao ni u okvi­ru ko­jeg slu­ča­ja. Spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Li­di­ja Vuk­če­vić ru­ko­vo­di i is­tra­gom pro­tiv li­de­ra PZP-a Ne­boj­še Me­do­je­vi­ća zbog na­vod­nog pra­nja nov­ca.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"