Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-12-05 STANOVNICI NEZADOVOLJNI DINAMIKOM RADOVA NA PUTU GOLUBOVCI–MATAGUŽI
Tri mjeseca će raditi 560 metara
Tri mjeseca će raditi 560 metara
Iz sed­mi­ce u sed­mi­cu rad­ni­ci na gra­di­li­štu pu­ta Go­lu­bov­ci-Ma­ta­gu­ži ra­de, ali se uči­nak, su­de­ći po sta­nju na te­re­nu je­dva vi­di. Da­lje od ukla­nja­nja as­fal­ta i tro­to­a­ra ni­je se oti­šlo.
Iz fir­me „Teh­no­put”, ko­ja je iz­vo­đač ra­do­va, ka­žu da vre­men­ski uslo­vi ne do­zvo­lja­va­ju da se br­že ra­di, ali i da na te­re­nu ima pu­no in­sta­la­ci­ja. Oči­gled­no da 560 me­ta­ra uli­ce ne­će za­vr­ši­ti za mje­sec da­na, ka­ko je re­če­no, već da će se ra­di­ti i na­red­ne go­di­ne.
Mje­šta­ni ovog di­je­la Go­lu­bo­va­ca ka­žu da ra­do­vi spo­ro te­ku i na­po­mi­nju da su ne­ke in­for­ma­ci­je, nji­ma do­stup­ne iz GO Go­lu­bov­ci, da će se ova di­o­ni­ca ra­di­ti tri mje­se­ca.
Bran­ko Mi­jo­vić, mje­šta­nin, ka­že da su ih iz GO Go­lu­bov­ci oba­vi­je­sti­li da će iz­grad­nja 560 me­ta­ra pu­ta tra­ja­ti tri mje­se­ca. On sma­tra da bi se mo­glo i br­že ra­di­ti, po­seb­no zbog to­ga što su po­če­le ki­še i mo­gu­ća su ne­vre­na pa se ra­do­vi mo­gu odu­ži­ti.
– Po to­me što su re­kli za tri mje­se­ca da će bi­ti go­to­vo oče­ku­jem kra­jem ja­nu­a­ra da će­mo do­bi­ti sa­o­bra­ćaj­ni­cu. Na­kon to­ga valj­da kre­će dru­gi dio, ali ko zna šta će i ka­ko. Mo­glo bi br­že da se ra­di, ali su se valj­da po­ja­vi­li na­knad­ni pro­ble­mi za ko­je ni­je­su zna­li. Re­ci­mo da­le­ko­vod ko­ji ide do sta­di­o­na Tre­šnji­ca. Za nje­ga ni­je­su zna­li da po­sto­ji. Mi­slim i da su ga pre­ki­nu­li. To­li­ko je sa­da pr­ljav­šti­ne da je­dva iz ku­će iz­la­zi­mo. Tre­ba­lo je lje­tos po­če­ti sa ra­do­vi­ma, a ne sad kad su ki­še i kad vre­men­ski uslo­vi mo­gu da za­u­sta­ve ra­do­ve. Na­pra­vi­li smo i ne­ke pre­či­ce pre­ko li­va­da – is­ti­če Mi­jo­vić.
I Pa­jo Ra­i­če­vić ka­že da bi va­lja­lo br­že da ra­de, ali je ipak za­do­vo­ljan kva­li­te­tom ra­do­va.
–Ima mno­go ka­blo­va pa se to iz­mje­šta i zbog to­ga valj­da to­li­ko du­go tra­je. Po­če­li su pri­je mje­sec da­na, ali iz­gle­da da će ovu uli­ci kva­li­tet­no da na­pra­ve. Tu im tre­ba mno­go vre­me­na. Va­lja­lo bi da ide ma­lo br­že. Oni su pri­pre­mi­li ne­ke spo­red­ne uli­ce ta­ko da sa­o­bra­ćaj ne tr­pi – ka­že Ra­i­če­vić.
A.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"