Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MJEŠTANI ULICE LESA IVANOVIĆA U ZAGORIČU POZDRAVLJAJU RADOVE
Stiže fekalna, nadaju se kišnoj kanalizaciji
Gradnja kanalizacione mreže Stiže fekalna, nadaju se kišnoj kanalizaciji
Rad­ni­ci fir­me Ka­žeks već dvi­je sed­mi­ce vri­jed­no ra­de u Uli­ci Le­sa Iva­no­vi­ća u Za­go­ri­ču. Pre­ko­pa­na je ci­je­la uli­ca zbog iz­grad­nje fe­kal­ne ka­na­li­za­ci­je, a mje­šta­ni pri­želj­ku­ju da „o istom tro­šku” do­bi­ju i at­mos­fer­sku mre­žu za ko­ju sma­tra­ju da im je jed­na­ko po­treb­na. Po­sta­vlje­ne su šah­te, a kroz par da­na po­či­nje ski­da­nje as­fal­ta, pa Vo­do­vod i Pu­te­vi pre­u­zi­ma­ju svoj dio po­sla. To je po­tvr­dio i Zo­ran Cvi­jo­vić, ko­ji u Uli­ci Le­sa Iva­no­vi­ća ži­vi od 1982. go­di­ne.
– Ima pet go­di­na da su nam obe­ća­li fe­kal­nu, vo­do­vod pa i at­mos­fer­sku ka­na­li­za­ci­ju i do­bro je da su kre­nu­li sa ra­do­vi­ma, pa ma­kar ne­kim. Za sad do­bi­ja­mo sa­mo fe­kal­nu ali bi nam at­mos­fer­ska isto pu­no zna­či­la jer je uli­ca ta­ko na­pra­vlje­na da vo­da ne­ma gdje da oti­če, sve se za­dr­ža­va tu pa nam ki­šnim da­ni­ma vo­da re­dov­no bu­de do čla­na­ka. Taj pro­blem kad bi ri­je­ši­li bi­lo bi su­per. Ne­ki se lju­di iz uli­ce za to i bo­re pa se na­da­mo da će us­pje­ti, da to sve za­vr­ši­mo od­mah a ne da sad ura­de fe­kal­nu i vo­do­vod pa as­fal­ti­ra­ju sve, i on­da je opet za go­di­nu dvi­je pre­ko­pa­ju da se ura­di at­mos­fer­ska. Mi­slim da to ni­ko­me ne ide u pri­log, ali vi­dje­će­mo – ka­že Cvi­jo­vić.
I vla­snik pro­dav­ni­ce u uli­ci Le­sa Iva­no­vi­ća Dra­gan Bo­ri­čić is­ti­če da po­zdra­vlja ra­do­ve ko­ji do­pri­no­se bo­ljem i kva­li­tet­ni­jem ži­vo­tu ka­ko uli­ce ta­ko i na­se­lja, ali ne kri­je i da je po­sao u pro­dav­ni­ci opao.
– Svi ra­do­vi su do­bri, i mom­ci do­bro ra­de, ne­ma tu šta, sa­mo se na­da­mo da će se sve br­zo za­vr­ši­ti da bi mo­gli da na­sta­vi­mo sa ra­dom kao i pri­je. Do­bi­ja­mo fe­kal­nu ka­na­li­za­ci­ju i vo­do­vod, a va­lja­lo bi i at­mos­fer­sku, ne­go tre­ba pro­je­kat da se ura­di, ne mo­že bez pro­jek­ta ni­šta. Sa­mo ne­ka se ra­di i ne­ka se što pri­je za­vr­ša­va jer je po­sao u pro­dav­ni­ci pri­mjet­no opao, ma­da je to bi­lo i za oče­ki­va­ti jer uli­com se u po­čet­ku ni­je mo­glo pro­ći ni pje­ške. Sve je bi­lo pre­ko­pa­no, i sad je uli­ca te­ško pro­hod­na, ali se uz ogra­du mo­že pro­ći – pri­ča Bo­ri­čić.S.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"