Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SRĐAN MILIĆ NA KOKTELU BJELOPOLJSKOG ODBORA SNP-A PORUČIO
Skidanje imuniteta poslanicima nije dobro
Milić Skidanje imuniteta poslanicima nije dobro
Li­der SNP-a Sr­đan Mi­lić re­kao „da DPS po­nu­di bi­je­li pa­pir na ko­jem će­mo da is­pi­še­mo iz­bor­no za­ko­no­dav­stvo ja ga pri­hva­ti­ti ne­ću dok ne od­lu­či­mo da kon­tro­li­še­mo ono­ga ko spro­vo­di iz­bo­re”. Mi­lić je po­ru­čio da „dža­ba su nam iz­bor­ni za­ko­ni ako su sna­ga i moć kod onih ko­ji kon­tro­li­šu iz­bo­re”.
– Za­što je te­ško da bu­de kon­tro­la, i da se sve ot­kri­je. Sma­tram da vla­da pre­la­znog ka­rak­te­ra vi­še ne mo­že da po­sto­ji na­kon sjed­ni­ce Skup­šti­ne Cr­ne Go­re. Go­to­va je ta pri­ča. Po­na­ša­nje Po­zi­tiv­ne sa­mo uslo­žnja­va si­tu­a­ci­ju u Cr­noj Go­ri – re­kao je Mi­lić na no­vo­go­di­šnjem kok­te­lu op­štin­skog od­bo­ra SNP u Bi­je­lom Po­lju.
Mi­lić je is­ta­kao da ni­je bi­lo iz­ne­na­đe­nje, što je i sam na­ja­vio pri­je to­ga, ka­ko će pro­te­ći gla­sa­nje u Skup­šti­ni Cr­ne Go­re.
– Znao sam ka­ko će gla­sa­ti one dvi­je par­ti­je. Ipak, ne­ka se sje­te bi­ra­či Po­zi­tiv­ne je­su li za to gla­sa­li i to je po­ru­ka nji­ma. A po­ru­ka oni­ma dru­gi­ma pred na­red­ne iz­bo­re – ne daj­te glas oni­ma ko­ji li­je­po pri­ča­ju, ne­go oni­ma ko­ji ra­de u in­te­re­su gra­đa­na Cr­ne Go­re. I za­to SNP pot­pu­no mir­no iz­la­zi na iz­bo­re, zbog če­ga smo na­pra­vi­li knji­ži­cu sve­ga ono­ga što su iz po­zi­ci­je i opo­zi­ci­je ura­di­li za gra­đa­ne – ka­zao je Mi­lić.
On je pod­vu­kao da je u Skup­šti­ni pri­je ne­ko­li­ko da­na po­no­vo vi­đen po­ku­šaj da se opet uzme no­vih 30 mi­li­o­na eura od gra­đa­na na ak­ci­ze za go­ri­vo, ali da je to bi­lo ne­uspjše­no.
Osvr­nuo se i na gla­sa­nje o ski­da­nju imu­ni­te­ta opo­zi­ci­o­nim po­sla­ni­ci­ma. Mi­lić je re­kao da to ni­je bi­lo do­bro i da ni­ko­me ne tre­ba si­ja­nje zla po Cr­noj Go­ri.
– Ipak, tog 24. ok­to­bra je na­rod iza­šao na uli­cu. I ne­moj­mo da stva­ra­mo od to­ga ne­ku ve­li­ku fa­mu i za­to ako ne­ko tre­ba da od­go­va­ra za to, ima­lo je ta­mo još po­li­ti­ča­ra, i ni­ko­ga ne tre­ba iz­dva­ja­ti. I po­zi­vam sa­mo na oba­zri­vost – sma­tra Mi­lić.
On je ko­men­ta­ri­šu­ći hap­še­nje Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća ka­zao da sva­ko u ži­vo­tu no­si svoj krst i da ni­jed­nom čo­vje­ku ne že­li zlo, ali da ono što je po­si­ja­no kad-tad se mo­ra po­žnje­ti.
– Pu­no je bi­lo lju­di ko­ji su ima­li di­le­mu kad je u pi­ta­nju iz­bor VDT Ivi­ce Stan­ko­vi­ća, i kad smo mi u SNP-a da­li po­dr­šku. Ka­žem da je do­bro i da se ra­di. Ali do­volj­no ni­je i tre­ba vi­še. Ne­ka za­vr­ši sva­ko gdje tre­ba. Na­u­či se da ra­diš po za­ko­nu i da od­go­va­raš za sve ono što si ra­dio. Je­di­no ta­ko ni­ko ni­je iz­nad za­ko­na i ima sre­će za Cr­nu Go­ru – na­veo je Mi­lić.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"