Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni NA TEMU ODLAGANJA I ODVOZA SMEĆA ODRŽAN SASTANAK U MZ ŠUŠANJ
Prvo upozorenje, pa kažnjavanje
Prvo upozorenje, pa kažnjavanje
BAR - Di­rek­to­ri­ca Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća Ne­na Or­lan­dić, na­čel­nik Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je Dra­gan Ra­du­lo­vić i pred­stav­nik Se­kre­ta­ri­ja­ta za ure­đe­nje pro­sto­ra, stam­be­no-ko­mu­nal­ne po­slo­ve i za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne De­jan Ške­ro­vić, odr­ža­li su sast­anak sa pred­stav­ni­cima Mje­sne zajd­ni­ce Šu­šanj. Sa­sta­nak je or­ga­ni­zo­van ka­ko bi se po­sti­gao do­go­vor, a ujed­no i po­mo­glo Ko­mu­nal­nom pred­u­ze­ću u od­vo­že­nju sme­ća sa pro­sto­ra ove mje­sne za­jed­ni­ce.
Do­go­vo­re­no je da će Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja i Ko­mu­nal­no pred­u­ze­će pra­ti­ti da li se po­štu­ju ter­mi­ni za iz­no­še­nje sme­ća, gra­đa­ne će pr­vo upo­zo­ra­va­ti, a on­da i ka­žnja­va­ti. Iz Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća još jed­nom su ape­lo­va­li na gra­đa­ne da ne iz­no­se ka­ba­sti ot­pad, već da se pr­vo ja­ve na te­le­fon 030/312-479, ka­ko bi se do­go­vo­ri­li oko ter­mi­na ka­da će ot­pad bi­ti od­ve­zen.
Mje­šta­ni Šu­šnja ne­ma­ju za­mjer­ki na rad Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća, me­đu­tim na­gla­ša­va­ju da sli­ka ovog tu­ri­stič­kog mje­sta gu­bi na lje­po­ti ako se sva­ko­dnev­no pro­la­zi po­red go­mi­la sme­ća osta­vlje­nog na uli­ci, oka­če­nog o ogra­de.
- Iako po­sto­ji do­go­vor MZ i Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća o vre­me­nu ka­da eki­pe od­vo­ze sme­će, tj. ka­da se sme­će iz­no­si i osta­vlja na za to pred­vi­đe­ne lo­ka­ci­je, ma­lo je mje­šta­na ko­ji po­štu­ju do­go­vor, pa se da­ni­ma for­mi­ra­ju mi­ni-de­po­ni­je, naj­če­šće uz sa­mu uli­cu. Vr­lo če­sto na tim de­po­ni­ja­ma se oku­plja­ju psi lu­ta­li­ce pa taj pri­zor osta­je kao lo­ša sli­ka za ovo tu­ri­stič­ko na­se­lje. I na­rav­no, po­sto­ji mo­guć­nost za­ra­ze – is­ta­kli su mje­šta­ni.
Iz Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća is­ti­ču da se ovih da­na in­ten­ziv­no iz­vo­de ra­do­vi na re­za­nju as­fal­ta i po­la­ga­nju ka­na­li­za­ci­o­nih ci­je­vi na pro­sto­ru mje­snih za­jed­ni­ca Šu­šanj i Su­to­mo­re te da je zbog to­ga ote­ža­na, a če­sto i ne­mo­gu­ća ko­mu­ni­ka­ci­ja ko­mu­nal­nih vo­zi­la, ta­ko da su gra­đa­ni u po­je­di­nim uli­ca­ma us­kra­će­ni za uslu­gu pre­u­zi­ma­nja i od­vo­za ot­pa­da.
- Iz­vi­nja­va­mo se za even­tu­al­ne ne­pri­jat­no­sti zbog ka­šnje­nja u od­vo­zu ot­pa­da, i mo­li­mo gra­đa­ne za str­plje­nje i ra­zu­mi­je­va­nje do okon­ča­nja ra­do­va – sa­op­šti­li su pre­da­stav­ni­ci pred­u­ze­ća.
Na sa­stan­ku je kao ne­ga­ti­van pre­do­čen pri­mjer iz Sta­rog Ba­ru, gdje je na lo­ka­ci­ji „Agro­ek­sport” ne­sa­vje­sni gra­đa­nin (ili vi­še njih) za­pa­lio ot­pad, usled če­ga su ošte­će­ni kon­tej­ne­ri i za­pr­ljan zid ko­ji su ko­mu­nal­ci ne­dav­no pre­far­ba­li.
- Ko­ri­sti­mo ovu pri­li­ku da sve gra­đa­ne još jed­nom za­mo­li­mo da se sa­vje­sno od­no­se pre­ma za­jed­nič­koj imo­vi­ni, či­me bi svi za­jed­no da­li do­pri­nos ljep­šem i ure­đe­ni­jem Ba­ru – is­ta­kli su pred­stav­ni­ci Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"