Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ZAVRŠEN LIKOVNI I LITERARNI KONKURS POVODOM DANA CRVENOG KRSTA Nagrađeni najbolji
Opštinska organizacija Crvenog krsta objavila je imena nagrađenih na likovnom i literarnom konkursu povodom Dana Crvenog krsta Crne Gore i Svjetskog dana volontera.
Likovne radove su ocjenjivali Milena Koprivica, nastavnik likovnog obrazovanja, i saradnici Crvenog krsta.
Tema za osnovne škole bila je „Zagrljaj”, a pristiglo je 60 radova iz pet osnovnih škola, dok je u konkurenciji srednjoškolaca na temu „Tvoje oči” sti­glo sa­mo šest ra­do­va iz Sred­nje eko­nom­sko-ugo­sti­telj­ske ško­le.
Kod osno­va­ca, pr­vo mje­sto osvo­ji­la je Je­le­na Živ­ko­vić (OŠ „Jo­van To­ma­še­vić” Vir­pa­zar, men­tor Bo­ris Pe­tri­če­vić), dru­go su po­di­je­li­li Edo­na Kra­ja (OŠ „Đerđ Ka­stri­o­ti Sken­der­beg” Ostros, men­tor Sa­bri Ka­na­ći) i Ne­hra Nur­ko­vić (OŠ „Ju­go­sla­vi­ja”, men­tor Da­ni­je­la Drob­njak), a tre­će Aj­la Me­đe­do­vić (OŠ „Ju­go­sla­vi­ja”, men­tor Da­ni­je­la Drob­njak) i Ri­al­da Alić (OŠ „Mek­si­ko”, men­tor Ve­sna Ra­do­va­no­vić).Po­seb­nu na­gra­du do­bi­la je Alek­san­dra Đu­ro­vić (OŠ „Ju­go­sla­vi­ja”, men­tor Da­ni­je­la Drob­njak).
Kod sred­njo­ško­la­ca, pr­vo mje­sto je osvo­ji­la Sel­ma Šah­man (SE­UŠ, men­tor Sa­ša Ras­po­po­vić), dru­go Bo­ja­na Đor­đe­vić (SE­UŠ), a tre­će Al­ma Use­i­no­vić (SE­UŠ).
Li­te­rar­ne ra­do­ve ocje­nji­vao je ži­ri u sa­sta­vu Mi­ro­slav Jo­va­no­vić Ti­mo­ti­jev, Mi­li­ca Vuk­ma­no­vić Jo­va­no­vić i Ne­delj­ka Ci­ca Pa­vlo­vić.
Te­ma za osnov­ne ško­le bi­la je „Če­ga se bo­jim”, a pri­sti­gla su 24 ra­da, dok je u kon­ku­ren­ci­ji sred­njo­ško­la­ca sti­glo 12 ra­do­va i če­ti­ri ra­da mla­dih vo­lon­te­ra Cr­ve­nog kr­sta, na te­mu „Mo­je pje­sme, mo­ji sno­vi”.
Pr­vo mje­sto osvo­ji­la je Da­ria Ra­do­njić (OŠ „Ju­go­sla­vi­ja”), dru­go mje­sto di­je­le Ena Pe­pić i Jo­va­na Po­po­vić (OŠ „Sr­bi­ja”), a tre­će Ja­smi­na Čik­mi­ro­vić (OŠ „Mr­ko­je­vi­ći”) i Ra­do Bu­jić (OŠ „Jo­van To­ma­še­vić” Vir­pa­zar). Po­seb­nu na­gra­du do­bio je Ća­zim Vu­čić (OŠ „Mr­ko­je­vi­ći”).
Kod sred­njo­ško­la­ca, pr­vo mje­sto osvo­ji­la je An­đe­la Kr­go­vić (SE­UŠ), dru­go mje­sto di­je­le Ma­ri­na Iva­no­vić i Ma­tea Vu­jo­vić (SE­UŠ), a tre­će Ines De­lić (SE­UŠ) i Ža­kli­na Pe­co­vić (mla­da vo­lon­ter­ka Cr­ve­nog kr­sta Bar).Po­seb­na na­gra­da do­di­je­lje­na je Mar­ti­ni Bu­la­to­vić (SE­UŠ).D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"